Moja strategia inwestycyjna - ebook

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
exodus24
Gaduła
Gaduła

Re: Moja strategia inwestycyjna - ebook

Nieprzeczytany post autor: exodus24 »

Exodus: Jeśli ktoś nie korzysta ze świstaka, to w jaki inny sposób może nabyć Twoją publikację? Paypal? Przelew bankowy?
Wystarczy kontakt ze mną. Na allegro nie wolno sprzedawać publikacji elektronicznych stąd padło na świstaka.

Koledzy wcześniej maja trochę racji. Można by szerzej opisać strategie: Jaki TF / Długość trzymania pozycji / ile trejdów było w tym czasie bo na dużym TF wystarczyło by kilka / jaki risk / ile stron e-book ma / czy są przykładowe wejścia / najlepiej podpiąć staty na myfxbook i po sprawie.
Cena jest OK bez dwóch zdań. A to że Cię ktoś ostro zaatakował.... no cóż jesteś zarejestrowany na tym forum od 7 lat prawie... nie przyzwyczaiłeś się... :wink: ?
Musze przyznać Tobie racje. Wpis ten zrobiłem trochę na szybko i zbyt ogólnie. Strategia opiera się na strefach popytu i podaży oraz wsparciach i oporach. Z tym, że 90-95% wejść jest w oparciu o podaż/popyt gdyż po prostu bardziej to "czuję". Interwałem na jakim podejmuję decyzję o otwarciu pozycji jest H4. Ilość zagrań jest różna. Czasami nie nadążam za otwieraniem pozycji a czasami czekam po kilka dni. Pozycję trzymam od kilkunastu godzin do kilku tygodni. Jak idzie w moim kierunku to tylko podsuwam SL. Na 1 pozycje ryzykuje max 1% kapitału a oczekiwany zysk to min 3xSL. Wiadomo jak to jest na rynku nie zawsze taki się osiągnie ale co jakiś czas trafia się pozycja gdzie zysk jest 10 czy 20 razy większy od SL. Setupów było kilkadziesiąt. 15 z nich jako przykład jest opisanych w ebooku. Ebook ma 40 stron. Nie mam konta na myfxbook ale jak trzeba to wygeneruję historie od początku stosowania strategii.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Moja strategia inwestycyjna - ebook

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

exodus24 pisze:Nie mam konta na myfxbook ale jak trzeba to wygeneruję historie od początku stosowania strategii.
To zdanie sugeruje manipulacje ;)
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

ODPOWIEDZ