DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
to na Edku mi sie widzi HT tak 13850 60 i dopiero w dol korekta
- roberttheus
- Maniak
sytuacja na daxie mam nadzieje ze jeszcze przed weekendem zamkne buy i poczekam na kolejną falę spadków o 5 falowej strukturze, druga grafika przedstawia depo na przestrzeni ostatnich 2 tygodni 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
na marzec nie ma listy do tego zasilacza pompy ?Nowy123 pisze:to na Edku mi sie widzi HT tak 13850 60 i dopiero w dol korekta

http://www.newyorkfed.org/markets/tot_o ... edule.html
moze mi ktos wytlumaczyc jak przy takiej eufori na edku nie dzwigaja e.chf ? czy doputy SNB nie zdejmie bariery i nie przeczyszcza z 500 pip w dol po swoje zalegle pozycje to ta para nie ruszy nawet jak edek bedzie po 1,6 ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Tak , a za rogiem przy pierwszym uśmiechu ktoś mi je zdemontujeCiapul pisze: Przyjedź do mojej żony to Ci takiego w zęba wsadzi![]()

diamenty są dla żydów i naszych czarnych braci
zobacz sam co robią Nyggusy z diamentami
https://www.youtube.com/watch?v=Of-lpfs ... kp#t=2m45s

Wiem ,ale mysle , że mógłbyś poszerzyć horyzonty i podjeść ambitniej do sprawyCiapul pisze: wiesz że ja to tylko kabel, ewentualnie e/u jak się bardzo prosi![]()
towarów i tych innych pierdół sie nie tykam

Na początek moge Ci sprzedać troszke krówek jak chcesz

Ja mam na ten tydzien dosyć , pozycje kisimy dalej , od pon pobawie sie dodatkowo 1lotem patentem Niemiaszkowym i zobaczymy jak to będzie. Wszystkim powodzenia na marzec żeby na koniec były ładna kwartalne wyniki

- roberttheus
- Maniak
nowy zapodaj linka do avatara w wiekszej rozdzielczości pdoba mi sięNowy123 pisze:to na Edku mi sie widzi HT tak 13850 60 i dopiero w dol korekta
Re: Odp: DayTrading: Piątek 28.02.2014
Mi dobrze z kablem sam na sampedro pisze:Kup Se Ciapul ;-) nie żałuj Se ;-)... Pod lutowa premie z kabla

choć z tym ostatnim moze miec problem, bo w wyniku kilkuletnich juz doświadczen moja podstawowa zasada jest taka, że profity są od razy wypłacane więc nie popadam w euforie...
-- Dodano: pt 28-02-2014, 19:49 --
choooopie , ale swarovski ma tyle wspólnego z brylantami co ja z Warrenem Buffetemkrinvest pisze:Tak , a za rogiem przy pierwszym uśmiechu ktoś mi je zdemontuje
diamenty są dla żydów i naszych czarnych braci
zobacz sam co robią Nyggusy z diamentami

wystarczy mi to bydło co nas otacza na ulicachkrinvest pisze:Wiem ,ale mysle , że mógłbyś poszerzyć horyzonty i podjeść ambitniej do sprawy![]()
Na początek moge Ci sprzedać troszke krówek jak chcesz![]()
ja tam akurat na koniec marca nie bede sie starał, bo rozliczam sie kwartalniekrinvest pisze:Wszystkim powodzenia na marzec żeby na koniec były ładna kwartalne wyniki

-- Dodano: pt 28-02-2014, 19:55 --
a idź, ta dupa taka gejowska, że jak cały dzień ją musisz oglądać to .... ten drób był wiele lepszy bo przynajmniej jakiś action bylroberttheus pisze:nowy zapodaj linka do avatara w wiekszej rozdzielczości pdoba mi się

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Piątek 28.02.2014
Z tego co zauważyłem w większości i tak grasz TP 5 więc po co ten strach przed wyczyszczeniem DEPO, jeśli te TP5 w większości kończą się pozytywnie to moze warto wejść grubiej...Ciapul pisze:Mi dobrze z kablem sam na sampedro pisze:Kup Se Ciapul ;-) nie żałuj Se ;-)... Pod lutowa premie z kablarozumiemy sie dobrze wiec po co to zmieniac ? żeby z zazdrości wyczyścił mi depo ??
choć z tym ostatnim moze miec problem, bo w wyniku kilkuletnich juz doświadczen moja podstawowa zasada jest taka, że profity są od razy wypłacane więc nie popadam w euforie...
Takie moje myslenie... skoryguj mnie jeśli się myle.
- roberttheus
- Maniak
ciekawy art http://www.mpolska24.pl/blogi/post/5239
- magura2004
- Pasjonat