Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Zanim jest MC moje konto ma grubo ponad 200. Poza tym mc jest dlatego ze otwieram poteze pozycje. Juz tak nie robie wiec nie ma mowy o zadnym mc a ja Robie 1000% na tym koncie grajac Spokojnie tak jak teraZ. Przyjmuje zaklady ktos chetny?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

fxjk11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxjk11 »

Kimkolwiek pisze:Zanim jest MC moje konto ma grubo ponad 200. Poza tym mc jest dlatego ze otwieram poteze pozycje. Juz tak nie robie wiec nie ma mowy o zadnym mc a ja Robie 1000% na tym koncie grajac Spokojnie tak jak teraZ. Przyjmuje zaklady ktos chetny?

a czemu tylko 1000 procent ? a nie 5000
ja akurat nic złego nie miałem na mysli i pisałem calkiem poważnie
guzik mnie obchodzi jak i kiedy grasz , nic mi do tego
myslałem tylko że broker rzeczywiście ogranicza otwieranie kont do zabawy
bo przecież granica lewara na rzeczywistym z tego co widze 1-500 jest do 50k złotych
no to jak otwierasz więcej to sie bawisz w składanie zleceń a nie testujesz konto u brokera , bo na realnym byś tego nie zrobił
ale oczywiście 10000000000 procent szczerze ci życzę

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Kimkolwiek pisze:Zanim jest MC moje konto ma grubo ponad 200. Poza tym mc jest dlatego ze otwieram poteze pozycje. Juz tak nie robie wiec nie ma mowy o zadnym mc a ja Robie 1000% na tym koncie grajac Spokojnie tak jak teraZ. Przyjmuje zaklady ktos chetny?
Po co zakłady :D Grasz dla siebie i sobie udowodnij, że się da i zbieraj kokosy z rynku.

Dlaczego otworzyłeś taką dużą pozycje (8 lot)?

Pozdrawiam! :564:
No pain, no gain

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

jak inaczej 1000% zrobić w tydzień ?
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

fxjk11 pisze:
no to jak otwierasz więcej to sie bawisz w składanie zleceń a nie testujesz konto u brokera , bo na realnym byś tego nie zrobił
ale oczywiście 10000000000 procent szczerze ci życzę
Jesteś niepoważny... Przecież to konto demo LIVE !

Natomiast co do autora...
Może nie życzysz sobie żeby upubliczniać Twoje imię więc napiszę inaczej,

Kimkolwiek, jesteś barwną "osobowością" na tym forum, mimo wielu sprzeczek i steku głupot która często mówisz dobrze wiesz, że darzę Cię sympatią ale mam straszny problem z Twoją osobą..
Jeżeli to co robisz to po prostu trollowanie i dobrze się bawisz patrząc jak inni się spinają o to czy to konto realne, demo czy dźwignia taka i ile MC i popijasz przy tym piwko to ok...
Natomiast jeżeli wszystko co robisz, łącznie z takim a nie innym podejściem do tradingu jest na poważnie to zrobisz sobie i swojej rodzinie krzywdę, prędzej czy później.. Z góry zakładasz, że masz zawsze rację, nie stosujesz SL w żadnym przypadku, sam przedstawiasz się jako osobę która nie jest majętna a mimo wszystko próbujesz grać stylem który przyniesie Ci tylko masę problemów jeżeli zdecydujesz się na przeniesienie go na konto rzeczywiste. Ryzykowanie w każdej transakcji pieniędzy które są dla Ciebie znaczące po prostu zniszczy Cię psychicznie, szczególnie przy dopuszczaniu do takich obsunięć kapitału. Szczerze życzę Ci żebyś wpłacił 10 tyś zł i zrobił z tego milion ale jeżeli nie zmienisz pewnych aspektów swojej gry to będzie po prostu szczęście i po tygodniu z tego miliona będziesz chciał zrobić 10 i wtedy noga się powinie.
Nie traktuj tego teksu jako ataku na Ciebie ale raczej jako przestrogę, jeżeli uważasz że masz zyskowny system to zagraj nim 200-300, 500 wejść. Przeanalizuj je, zobacz ile razy zdarzyło Ci się DD 100 pipsów żeby zarobić 2 pipsy a ile razy trafiałeś w "punkt" wtedy zobaczysz, że takie trzymanie strat mija się z celem bo kasując je szybciej mógłbyś zająć pozycję po dużo lepszej cenie pewnie z 10 razy;)

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

o kim jednak nic nie zmieniłeś więc co MC ?
to że zmniejszyłeś lot to tylko przedłuży agonie :lol:
a jak nie MC to bedziesz stał w miejscu bo tydzień będziesz zarabiał a potem jedna transakcja zniszczy cały zysk
sam nie wiem ale już chyba daruje sobie ten wątek to jest bez sensu
w koło macieju to samo
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam Kimkolwiek. Podchodząc poważnie do Twojego eksperymentu, to nie jestem pewien, czy dobrze myślę. Nigdy nie grałem tak wysoką dźwignią. Ktoś kiedyś napisał , że broker w weekendy może zredukować wysoko zlewarowaną pozycję. Także miej to na uwadze grając na rachunku rzeczywistym.
Pozdrawiam

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

U Dukasa zmniejszają:

z 1:300 do 1:90

z 1:200 do 1:60

z 1:100 do 1:30
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Ciekawe które pozycje zamknie broker? Czy z największym dd , a może wg czasu zawierania transakcji?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

FxTag pisze:Ciekawe które pozycje zamknie broker? Czy z największym dd , a może wg czasu zawierania transakcji?

Wszyscy zamykają tak samo, czyli od najbardziej stratnej.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ