http://www.pb.pl/3581178,66219,dawal-re ... medium=rss
Dzisiaj już nie widzę szans. Musisz liczyć na jakąś korektę w następnym tygodniu. PowodzeniaAlcan pisze:Co sądzicie o rzeźniku i e/j ? Spadniemy jeszcze dzisiaj o te 30-50 pipsów, czy w poniedziałek dopiero jakiś ruch?
takie piękne ruchy były od wczoraj pod L a oni tylko dokładają eski... choc musze przyznac ze wreszcie jade w tym samym pociagu co oni.... tylko ja od 3815 a oni pewnie od 3715 lub niżejjen-yy pisze:na edku 80% oandian w s
za wcześnie, jeszcze 30 -40 do góry - tak mi wychodzi, tylko wtedy ORGR się pięknie wyrysuje więc na dwoje babka wróżyłajen-yy pisze:na edku 80% oandian w s
Nie no chcesz to kupuj
Przyjedź do mojej żony to Ci takiego w zęba wsadzikrinvest pisze:A łącząc kamyczki z motoryzacją to w nowej S-ce mercedesa coupe ,w reflektrorach przednich montują
kryształki Svarovskiego , nie pamiętam ile ale coś koło 40 sztuk
wiesz że ja to tylko kabel, ewentualnie e/u jak się bardzo prosikrinvest pisze:Nie no chcesz to kupuj
Kup Se Ciapul ;-) nie żałuj Se ;-)... Pod lutowa premie z kablaCiapul pisze:Przyjedź do mojej żony to Ci takiego w zęba wsadzikrinvest pisze:A łącząc kamyczki z motoryzacją to w nowej S-ce mercedesa coupe ,w reflektrorach przednich montują
kryształki Svarovskiego , nie pamiętam ile ale coś koło 40 sztuk
-- Dodano: pt 28-02-2014, 19:08 --
wiesz że ja to tylko kabel, ewentualnie e/u jak się bardzo prosikrinvest pisze:Nie no chcesz to kupuj![]()
towarów i tych innych pierdół sie nie tykam