U/ J W DÓŁ
KABEL W DÓŁ
E/CH W DÓŁ !
DAX W DÓŁ
A EDEK ?
STRACH NA RYNKACH DALEJ JEST WSZYSCY KUPUJA DOLARA ALE Z EDKIEM TEJ JUŻ JEST BEZPIECZNA PRZYSTANIA
DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
chciwość jest dobra
jesteś pewna, że wszyscy ???pkubiu pisze:STRACH NA RYNKACH DALEJ JEST WSZYSCY KUPUJA DOLARA ALE Z EDKIEM TEJ JUŻ JEST BEZPIECZNA PRZYSTANIA
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
szczególnie te zakupy dolara widac na usdpln ; )Ciapul pisze:jesteś pewna, że wszyscy ???pkubiu pisze:STRACH NA RYNKACH DALEJ JEST WSZYSCY KUPUJA DOLARA ALE Z EDKIEM TEJ JUŻ JEST BEZPIECZNA PRZYSTANIA
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pieknie wala znowu po franku , pierwszy raz mi system na h4 pokazal blad i wyrabalo mi dobrego stopa 
najbardziej podobaja mi sie analizy w stylu para u,chf poszla na poludnie bo ta linia i ta a para biega odwrotnie do edka nie patrząc na zadne dane tylko lusterko edeczka
nie wrocili na edku to znaczy , ze bedzie piatkowa masakra
ciekawe ,ze ucieczka w dolara nie ma miejsxca przy niepewnosci w ez

najbardziej podobaja mi sie analizy w stylu para u,chf poszla na poludnie bo ta linia i ta a para biega odwrotnie do edka nie patrząc na zadne dane tylko lusterko edeczka

nie wrocili na edku to znaczy , ze bedzie piatkowa masakra

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014j
Szukam twojej wizji graficznie i nie mogę sobie poradzić. Wrzucisz twoje fale.atlanticos pisze:w przyszłym tygodniu powinnismy skonczyc fale 2 na dziennym w okolicach 3850... potem - 2-3 tygodnie bujania na podfalach 1 i 2 dla fali 3 i jak zaczniemy fale 3 w 3 to bykom rogi poodpadająfajnynick21 pisze:jakie prognozy na edka na dlugi termin?![]()
Dzieki
patrząc na e/g, e/u i g/u schemat dzisiejszy w moich oczach jawi sie nastepujaco :
najpierw kupowali funta za dolary, potem kupowali euro za funty a za chwil kilka kupia dolary za euro....
najpierw kupowali funta za dolary, potem kupowali euro za funty a za chwil kilka kupia dolary za euro....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014j
TsunamiPL pisze:1.32-1.34fajnynick21 pisze:jakie prognozy na edka na dlugi termin?
mam dylemat czy już lecimy na 1.40 czy najpierw spadniemy do 1.3550 i dopiero up , coś te kreski nie chcą się dobrze narysować, życie pokaże
ściema na calego zeby banksterka Sobie zarobila, a w przyszlym tyg obetna stopy, i bedzie wielkie zaskoczenie.
-- Dodano: 28 lut 2014, 13:15 --
1.40andrut pisze:TsunamiPL pisze:1.32-1.34fajnynick21 pisze:jakie prognozy na edka na dlugi termin?
mam dylemat czy już lecimy na 1.40 czy najpierw spadniemy do 1.3550 i dopiero up , coś te kreski nie chcą się dobrze narysować, życie pokaże