DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
wlochy znowu slabe dane
czy no włąsnei bi ja chcę wlaśnie byc wpuszczona w maliny wiec gdzie dac S na kablu?ZbychuM pisze:Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
Zauważyłem również, że dla sukcesu nie wystarczy opanowanie AT, trzeba też opanować podstawy psychologii banksterów.
1,6750 czy 16780
chciwość jest dobra
nie gdzie, tylko, kiedy ... w poniedziałek, albo wtorek : )pkubiu pisze:czy no włąsnei bi ja chcę wlaśnie byc wpuszczona w maliny wiec gdzie dac S na kablu?ZbychuM pisze:Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
Zauważyłem również, że dla sukcesu nie wystarczy opanowanie AT, trzeba też opanować podstawy psychologii banksterów.
1,6750 czy 16780
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na kablu mozna powiedziec ze zygzaka zrobili na 1 h
-- Dodano: pt 28-02-2014, 11:22 --
jesli t ozygzak a nie np 3 teraz 4 i jeszcze jedna w gore
-- Dodano: pt 28-02-2014, 11:22 --
jesli t ozygzak a nie np 3 teraz 4 i jeszcze jedna w gore

zanim cokolwiek zrobisz, prosze rozwaz wpierw propozycje przelewu na moje konto kwoty, która prawdopodobnie stracisz na zajetej pozycji.pkubiu pisze: czy no włąsnei bi ja chcę wlaśnie byc wpuszczona w maliny wiec gdzie dac S na kablu?
1,6750 czy 16780
takim oto sposobem chociaz raz wykiwamy system

Gdzie dać S tego Ci nie powiem. Mogę za to dać radę na niecierpliwe rączki, chociaż nie wiem czy na kobiety to skutkujepkubiu pisze:czy no włąsnei bi ja chcę wlaśnie byc wpuszczona w maliny wiec gdzie dac S na kablu?ZbychuM pisze:Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
1,6750 czy 16780

Jutro też jest dzień.
zanim cokolwiek zrobisz, prosze rozwaz wpierw propozycje przelewu na moje konto kwoty, która prawdopodobnie stracisz na zajetej pozycji.A.S.A.T. pisze:pkubiu pisze: czy no włąsnei bi ja chcę wlaśnie byc wpuszczona w maliny wiec gdzie dac S na kablu?
1,6750 czy 16780
takim oto sposobem chociaz raz wykiwamy system

TAK MYŚLISZ? WOLE ZAINWESTOWAC A KTO MA RACJE PREFERUJE INNA FORME ZAPŁATY

chciwość jest dobra
wez tak nie pisz bo nie moge zapanowac nad ołówkiem... i rysowac kresek na wykresiepkubiu pisze: TAK MYŚLISZ? WOLE ZAINWESTOWAC A KTO MA RACJE PREFERUJE INNA FORME ZAPŁATY

obsewujeta aud_usd ?? znowu jedna kreska

Ostatnio zmieniony 28 lut 2014, 10:44 przez A.S.A.T., łącznie zmieniany 1 raz.
W ostatnie 2 dni na yenach warto było zrobić longa w dołku. Trzeci raz się to nie powtórzy.
The only way is up