DayTrading: Piątek 28.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.02.2014
Ukraiński ministewr spraw wewnętrznych powiedział, że siły zbrojne Rosji okupują Krym. Użył też określenia "inwazja". Konflikt na poziomie werbalnym się zaostrza.
oj bedzie sie dzialą tak mnie swiedzi pod piętkami zeby s dac dax
oj bedzie sie dzialą tak mnie swiedzi pod piętkami zeby s dac dax
chciwość jest dobra
Wczoraj para EUR / USD osiągnął dziesięć dni maksima na poziomie 1,3642. Obsługiwane do Euro zostało przewidziane przez wzrost niemieckiego indeksu zaufania konsumentów i wzrost podaży pieniądza w strefie euro. Indeks zaufania konsumentów osiągnął poziom 8,5%, co było powyżej prognoz, podczas gdy podaż pieniądza wzrosła o 0,1% w ujęciu rocznym. Ujednolicona europejska waluta była również wspierana przez gasnącym zainteresowania USD.
Z drugiej strony, para jest pod presją niestabilności Ukrainy i słabych danych o inflacji w Niemczech (indeks cen konsumpcyjnych wzrósł o 0,5% wobec oczekiwań 0,6%).
Wsparcie i opór
Poziomy oporu są lokalne wysokie tony z 1 0,3726, 1,3773 i 1,3800, ostatni z nich jest ważny poziom psychologiczny. Poziomy wsparcia są średnią ruchomą z okresu 55 (1.3660), wczorajsze upadki 1,3642, średnia krocząca z okresu 100 (1,3625) i Fibonacciego z 61,8% (1,3590).
Porady Trading
Zaleca się, aby otworzyć długie pozycje po przebiciu poziomu 1,3726 z zamówień ochronnych na 1,3700 i cel 1,3773.
Z drugiej strony, para jest pod presją niestabilności Ukrainy i słabych danych o inflacji w Niemczech (indeks cen konsumpcyjnych wzrósł o 0,5% wobec oczekiwań 0,6%).
Wsparcie i opór
Poziomy oporu są lokalne wysokie tony z 1 0,3726, 1,3773 i 1,3800, ostatni z nich jest ważny poziom psychologiczny. Poziomy wsparcia są średnią ruchomą z okresu 55 (1.3660), wczorajsze upadki 1,3642, średnia krocząca z okresu 100 (1,3625) i Fibonacciego z 61,8% (1,3590).
Porady Trading
Zaleca się, aby otworzyć długie pozycje po przebiciu poziomu 1,3726 z zamówień ochronnych na 1,3700 i cel 1,3773.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2014, 09:07 przez Matrix, łącznie zmieniany 2 razy.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
JPY dane lepsze= pod zaciesnianie monetarne
no własnie na razie obserwuje 

- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
Zauważyłem również, że dla sukcesu nie wystarczy opanowanie AT, trzeba też opanować podstawy psychologii banksterów.
Ahoj chłopoki,
a pisołam wum wcoraj coby kabelka w kółecku obserwować, ale jo sie nie znum i grum na demo
a pisołam wum wcoraj coby kabelka w kółecku obserwować, ale jo sie nie znum i grum na demo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
można nie znac AT, AF... ale znając ich zachowania, zgarniesz puleZbychuM pisze:Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
Zauważyłem również, że dla sukcesu nie wystarczy opanowanie AT, trzeba też opanować podstawy psychologii banksterów.

nie tykam się dziś niczego, poza goldem ; ) - cuda będą, dużo danych, koniec tygodnia, miesiąca.. cuda na fx

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
góra czy dol bo wlasnie sie trojkat konczy juz nie ma prawie miejsca ale raczej gora jako kontynuacja trendu i dzisiaj 1360 nawet, pozdropedro pisze:można nie znac AT, AF... ale znając ich zachowania, zgarniesz puleZbychuM pisze:Ja zostałem dorżnięty w ub. tygodniu, więc doświadczenie podpowiada mi, że dzisiaj na kablu powinno być tylko UP, z podpuchami dla tych co chcą dać S. Zobaczymy czy tak będzie.pedro pisze:dożynanie świń, piątkowa tradycj bankstery - Rozdział IV Banksteronomii stosowanej![]()
Zauważyłem również, że dla sukcesu nie wystarczy opanowanie AT, trzeba też opanować podstawy psychologii banksterów.![]()
nie tykam się dziś niczego, poza goldem ; ) - cuda będą, dużo danych, koniec tygodnia, miesiąca.. cuda na fx
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową