początek
początek
mam niemałe problemy finansowe i postanowiłem spróbowac sił na rynku foreks mam założone konto na iron FX platforma mt4 jak to ogarnąć mm narazie konto demo próbuje się w tym połapać ale jakoś nie moge czy będzie ktoś tak miły i pomoże mi zacząć nie tracić narazie tych wirtyalnych pieniążków na koncie demo i zacząć inwestowac od 100zł realnych bez jakichś więksych strat a z zyskiem ??? Prosze pomóżcie na włosku wisi moje mieszkanie
- silveRbull
- Pasjonat
Re: początek
Musis sobie poradzić metodami konwencjonalnymi bo droga tradera wymaga niestety poświęcenia sie rynkowi na długie lata zanim zaczniesz naprawdę zarabiać a i tak nie wiadomo co z tego wyniknie. Wszystko zależy od determinacji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
będąc w takiej sytuacji nie poprawisz swojej sytuacji finansowej
najzwyczajniej w świecie psychika Ci na to nie pozwoli, a ona w jakichś 70-80% decyduje o tym czy będziesz zarabiać czy też nie
dlatego moim skromnym zdaniem powinieneś teraz szukać pomocy gdzie indziej, a do forexu wróć jak już będziesz mieć zimną głowę 
powodzenia

powodzenia

skoro juz masz konto na iron fx to moze na poczatek postaraj sie skontaktowac z tymi dziewczynami, one tez mialy problemy finansowe i takze zalozyly konto w iron fx i daly sobie rade
http://www.youtube.com/watch?v=qXHpcbtWinc
http://www.youtube.com/watch?v=qXHpcbtWinc
Koledzy dobrze Ci radzą. Forex to nie szybkie rozwiązanie problemów finansowych - na początku to często ich pogłębienie
. To dość skomplikowany rynek, gdzie faktycznie trzeba poświęcić sporo czasu i energii, aby dobrze się w nim odnaleźć. Mało tego, z tak niewielką kwotą nawet przy sporym doświadczeniu i umiejętnościach ciężko jest zarobić sensowne pieniądze w krótkim czasie.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Rozumiem, że wywnioskowałeś to na podstawie Twoich doświadczeń zdobytych grając na koncie demo?silveRbull pisze:Musis sobie poradzić metodami konwencjonalnymi bo droga tradera wymaga niestety poświęcenia sie rynkowi na długie lata zanim zaczniesz naprawdę zarabiać a i tak nie wiadomo co z tego wyniknie. Wszystko zależy od determinacji.
Możesz przedstawić w jaki sposób to wyliczyłeś? Po prostu jestem ciekawy, bo ja nie znam odpowiedniego wzoru, który pozwoliłby to obliczyć. To by znaczyło, że jak napisze EA to mam 70%-80% szans, że ono będzie zyskowne. Cóż, dziwnym trafem wydaję mi się, że szanse są trochę mniejszefreakout pisze:a ona w jakichś 70-80% decyduje o tym czy będziesz zarabiać czy też nie

determinacja jest u mnie wielka więc pytanie jest takie czy pomożecie mi najpierw z obsługą platformy: jak ustawiać STOP narazie na koncie demo kiedy kupować i kiedy sprzedawać bo tego nie kumam jestem totalnym laikiem znajdzie się jedna duzyczk która mi to łopatologicznie wytłumaczy 

Determinacja to dobry początek. Kolejnym krokiem powinno być działanie jednak nie z naszej strony...
Nie da się w jednym czy nawet kilku postach łopatologicznie wytłumaczyć jak co funkcjonuje i jak masz inwestować żeby coś z tego było. Pobaw się demem, weź udział w kilku darmowych szkoleniach (dziś o 18 jest webinarium mForex z obsługi MT4, szczegóły: http://forex-nawigator.biz/forum/bre-fo ... ml#p657966 ), przeczytaj posty podwieszone w dziale dla początkujących itd. itp. Jednak uprzedzam, że nie nauczysz się wszystkiego w ciągu kilku dni. Samo się nie zrobi ale skoro masz determinację to powinno jakoś pójść
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu