Złoto spada dzisiaj ewentualnie jutro...
UJEK kończy falę 4 na d1 i zaczynamy jechać w górę... W niedzielę chyba pisałem że wtorek ewentualnie środa kierujemy się w stronę 103,5.
Kiwi w korekcie i powinien dzisiaj spadać po jeszcze lekkim podbiciu.
ten schemat nie jest taki prosty jakby się mogło na pierwszy rzut oka wydawaćpkubiu pisze:dziś lodynski fixing an Vodafona to godz 17.00 wiec obowiazuja longi do tego czasu na kablu
jaka fale 4 przeciez tam nie ma zadnej struktury 5 falowejharymilloki pisze:Dzień sąduNa EDKU jednak jeszcze trochę brakuje ... Nie zostały jeszcze osiągnięte poziomy do spadków... Brakuje jednej malutkiej fali 5 jak dla mnie i wtedy jazda...
UJEK kończy falę 4 na d1 i zaczynamy jechać w górę... W niedzielę chyba pisałem że wtorek ewentualnie środa kierujemy się w stronę 103,5.
sorki, mój błądrafmax pisze:Niemiaszek,niemiaszek pisze:
USDCAD
R2 - 1.1174
R1 - 1.1117
Pivot - 1.1132
S1 - 1.1069
S2 - 1.1031
te pivoty wylicza Ci jakis wskaznik? skad je bierzesz? wydaje mi sie ze z nimi jest coś nie "halo" chociazby na przykładzie UC. Reszty nie weryfikowałem
Pewnie masz racje ... Nie będę się sprzeczał. Tu każdy by chciał mieć racje ...Nowy123 pisze:jaka fale 4 przeciez tam nie ma zadnej struktury 5 falowejharymilloki pisze:Dzień sąduNa EDKU jednak jeszcze trochę brakuje ... Nie zostały jeszcze osiągnięte poziomy do spadków... Brakuje jednej malutkiej fali 5 jak dla mnie i wtedy jazda...
![]()
nie o to chodzi tylko ze to co ty rysowales to nie pasuje....harymilloki pisze:Pewnie masz racje ... Nie będę się sprzeczał. Tu każdy by chciał mieć racje ...Nowy123 pisze:jaka fale 4 przeciez tam nie ma zadnej struktury 5 falowejharymilloki pisze:Dzień sąduNa EDKU jednak jeszcze trochę brakuje ... Nie zostały jeszcze osiągnięte poziomy do spadków... Brakuje jednej malutkiej fali 5 jak dla mnie i wtedy jazda...
![]()
Nowy123 pisze:http://stooq.pl/q/?s=^nkx&d=20140225&c= ... 1&r=usdjpy
Albo RYBKI albo AKWARIUM ... Dobre masz podejścieNie mam ALBO ALBO .... Jest tyko KONKRETNE PODEJŚCIE do kierunku ...
-- Dodano: wt 25-02-2014, 9:02 --
harymilloki pisze:Nowy123 pisze:http://stooq.pl/q/?s=^nkx&d=20140225&c= ... 1&r=usdjpy
Albo RYBKI albo AKWARIUM ... Dobre masz podejścieNie mam ALBO ALBO .... Jest tyko KONKRETNE PODEJŚCIE do kierunku ...
harymilloki pisze:Nowy123 pisze:http://stooq.pl/q/?s=^nkx&d=20140225&c= ... 1&r=usdjpy