Pozwolę sobie zrobić trochę oftopu pośród tej zawiści wszędobylskiej.
A sytuacja ma się jak następuje, miałem rachunek demo w Alpari, podkreślam miałem
grid.PNG
Patrzę rosną sobie no to pach 1 - 2 - 4 - 8 lotów gęsto sadziłem bo w sumie
na kilka pips cofki liczyłem, a to rosło dalej.
A jakie cwaniaki platforma na czerwono świecić zaczęła i zlecenia zamykać się zaczęły.
Cwaniaki zamykali nie 1 - 2 - 4 - 8 tylko 8 - 4 - 2 a żeby się tylko nie zwróciło
Podejrzewam że prze lewarowałem trochę i krok dokładania za mały, w sumie tylko kilka pips chciałem
Adrianoforex rzuć okiem eksperta i oceń, ciekawe czy wnioski będą podobne
Co dokładam do stratnych to MC pewnie brak wprawy.
Z Dione dla nawigatora,
Leo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 21:22 przez Leonardo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
Leonardo pisze:Pozwolę sobie zrobić trochę oftopu pośród tej zawiści wszędobylskiej.
A sytuacja ma się jak następuje, miałem rachunek demo w Alpari, podkreślam miałem
grid.PNG
A jakie cwaniaki platforma na czerwono świecić zaczęła i zlecenia zamykać się zaczęły.
Cwaniaki zamykali nie 1 - 2 - 4 - 8 tylko 8 - 4 - 2 a żeby się tylko nie zwróciło
Podejrzewam że prze lewarowałem trochę i krok dokładania za mały, w sumie tylko kilka pips chciałem
Liczyłem na to, że kangur mocniej i szybciej wybije sie z konsolidacji w dół, ale tak sie nie stało. Nie chce mi się dzisiaj już siedzieć przed monitorem więc zamknięte z palca na +1 pipsie. Łącznie dziś ponad 25 pipsów zysku.
O kurka ale kooooosisz
Te twoje screeny to jakaś słabizna. Już wole te z autami.
Coś mi się zdaje że po wtopie system ci się zmienił.
Teraz bierzesz jedna pipe i w nogi
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...
Do Ramzesa, Leonardo i Wam podobnych - to jest Adriano blog, pisze w nim co chce, moze I nago chodzic po swoim domu, nic Wam do tego. On nie wysyla zaproszen zebyscie Go odwiedzili, jedynie ma uchylone drzwi wejsciowe przez ktore Wy zagladacie i ujadacie jak skundlone pieski. Czy odwiedzajacy Was w Waszym domu goscie komentuja Wasze smierdzace skarpetki. Jezeli jestescie tacy wspaniali to pokazcie na co Was stac. Jezeli mi sie cos na jakims blogu nie podoba, to wychodze i nie wracam - tylko, ze dzieci malo rozumieja zanim dorosna, a znam takich co i po "czterdziestce" sa dalej dziecmi.
Bez odbioru.
Leonardo pisze:Pozwolę sobie zrobić trochę oftopu pośród tej zawiści wszędobylskiej.
grid.PNG
Z Dione dla nawigatora,
Leo
Bardzo dobre.
Interesuje mnie czy na realnym koncie zrobisz tak samo?
Zapomniałeś podkreslić, że to demo a nie że miałeś.
Trzeba być wyjątkowym "egzemplarzem" aby przy koncie
ok 5000 otwierać 16 lotów. Daje to 3,2 % na każdy pips.
Inaczej ok 30 pipsów straty gwarantuje MC.
artystax pisze:Do Ramzesa, Leonardo i Wam podobnych - to jest Adriano blog, pisze w nim co chce, moze I nago chodzic po swoim domu, nic Wam do tego. On nie wysyla zaproszen zebyscie Go odwiedzili, jedynie ma uchylone drzwi wejsciowe przez ktore Wy zagladacie i ujadacie jak skundlone pieski. Czy odwiedzajacy Was w Waszym domu goscie komentuja Wasze smierdzace skarpetki. Jezeli jestescie tacy wspaniali to pokazcie na co Was stac. Jezeli mi sie cos na jakims blogu nie podoba, to wychodze i nie wracam - tylko, ze dzieci malo rozumieja zanim dorosna, a znam takich co i po "czterdziestce" sa dalej dziecmi.
Bez odbioru.
Trzeba trzymać jakiś poziom.
Jak zapraszasz gości to zostawiasz walające się śmierdzące skarpety? Chyba raczej nie.
A poziom jaki ja pokazuje idealnie pasuje do tego dziennika.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...
artystax pisze:Do Ramzesa, Leonardo i Wam podobnych - to jest Adriano blog, pisze w nim co chce, moze I nago chodzic po swoim domu, nic Wam do tego. On nie wysyla zaproszen zebyscie Go odwiedzili, jedynie ma uchylone drzwi wejsciowe przez ktore Wy zagladacie i ujadacie jak skundlone pieski. Czy odwiedzajacy Was w Waszym domu goscie komentuja Wasze smierdzace skarpetki. Jezeli jestescie tacy wspaniali to pokazcie na co Was stac. Jezeli mi sie cos na jakims blogu nie podoba, to wychodze i nie wracam - tylko, ze dzieci malo rozumieja zanim dorosna, a znam takich co i po "czterdziestce" sa dalej dziecmi.
Bez odbioru.
Trzeba trzymać jakiś poziom.
Jak zapraszasz gości to zostawiasz walające się śmierdzące skarpety? Chyba raczej nie.
A poziom jaki ja pokazuje idealnie pasuje do tego dziennika.
I co jeszcze wymyslisz zeby zablysnac. Taki masz zart ze huhu. Leonardo tez taki zabawny ze boki zrywac hahahaha...... haha..... ha... h...a.
Emocje, emocje, emocje. Od razu widać kto nie trzyma "ciśnienia". A to pokazuje, kto traci zamiast zarabiać. Tymczasem krótki trejd z rana na edku. Oczywiście zbyt wcześnie zamknięty jak pokazuje obecny kurs, ale musiałem wyjść do toalety.