DayTrading: Poniedziałek 24.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.02.2014
Ciekawe czy na edku wywiną to samo co rano na kablu ???
Edek zachowuje się jakby to był czwartek.
Gram schematem czwartkowym.
Świeczka M5 o 11:00 bardzo ładna ale przegapiłem, roboty sporo, Kazimierz czujesz bluesa ?
Gram schematem czwartkowym.
Świeczka M5 o 11:00 bardzo ładna ale przegapiłem, roboty sporo, Kazimierz czujesz bluesa ?
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
ECB’s Visco says they are ready to consider negative deposit rates
Wydaje mi sie ze dzieki temu edek sie spierdzielil
Wydaje mi sie ze dzieki temu edek sie spierdzielil
nie wiem.
W każdym razie ja póki co edka zamknąłem.
W każdym razie ja póki co edka zamknąłem.
tu już nie ma tak szybkiej reakcji kupujących. weekendowe wydarzenia trochę ich ostudziły raczejandrut pisze:Ciekawe czy na edku wywiną to samo co rano na kablu ???
- harymilloki
- Maniak
Z tym EDKIEM to ja wam powiem że to jeszcze nie jest poziom do S ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
zobacz sobie ilu jest ukrainców a ilu było na majdanie - to tak jakby w Polsce skrzyknęli się kibole z moherami...Alcar pisze:Póki co chcą rządzić się we własnym kraju, który właśnie odzyskali. Rozczarowanie dopiero przed nimi.
Janukowycz zgodził się na wybory, bo wynik był łatwy do przewidzenia... podobnie jak w rosji tam ludzie chca spokoju i chleba politykę mają gdzieś bo mieszanie się w nią od setek lat się źle kończyło...
W moskwie gadałem kiedyś w kolesiem, który powiedział mi krótko - wiesz czemu mam wszystko co chce - bo pracuje 18 h/dziennie i nie interesuje sie tym czym nie powinienem... proste ?
Demokracji na wschodzie nie było, nie ma i nie będzie... podobnie jak u Arabów - i u nas też być nie powinno
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Również uważam,że demokracja to niewypał,nigdy nie działała , nie działa i nie bedzie działać. To taka próba oszukania ludzi , ze wszyscy są równi , a z drugiej strony próba podporzadkowania większosci do mniejszosci tak na prawde. Ale ciężki mi jakoś przełknąć to słowo jeżeli chodzi o UE czy USA , to nie demokracja to taki zakamuflowany socjalizm. Liczba rzeczy na których obywatel nie ma wpływu w tej "demokracji" przyprawia o wymioty.Ciapul pisze:
Demokracji na wschodzie nie było, nie ma i nie będzie... podobnie jak u Arabów - i u nas też być nie powinno

Z Tobą to nie ma co dyskutować na ten temat, bo już pare razy zauważyłem ze poglądy masz zdrowekrinvest pisze:Również uważam,że demokracja to niewypał

Ponieważ południowe nudy zaraz się skończą, to w ramach podsumowania trzeba stwierdzić że im bardzie ktoś jest gołodupcem i nierobem tym bardziej go do demokracji ciągnie... A to akurat na majdanie najlepiej było widać bo, żaden przedsiębiorca czy człowiek naprawdę pracujący nie siedziałby tam przez trzy miesiące...
dobra kabel w strone 1,67
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Robimy tu straszny off top.
Ale przeceniacie znaczenie demokracji w tym przypadku. Ja bym tu raczej podkreślał, można by powiedzieć, wręcz genetyczną potrzebę buntu kozaczczyzny. Oni tam zawsze mieli przesrane i to bardziej niż my a mimo to potrafili w sobie znaleźć chęć do buntu i tej mitycznej, buńczucznej wolności i swobodzie kozackiej. Bliższej anarchii, ale jednak niezależności.
Większość społeczeństwa faktycznie jest obojętna, ale to właśnie dzięki tej obojętności Majdan się udał. Bo nikt nie bronił Janukowicza. Podobnie może być w wyborach..
Kończąc zaś.
Coś się będzie działo waszym zdaniem z goldem o 14:30?
Ale przeceniacie znaczenie demokracji w tym przypadku. Ja bym tu raczej podkreślał, można by powiedzieć, wręcz genetyczną potrzebę buntu kozaczczyzny. Oni tam zawsze mieli przesrane i to bardziej niż my a mimo to potrafili w sobie znaleźć chęć do buntu i tej mitycznej, buńczucznej wolności i swobodzie kozackiej. Bliższej anarchii, ale jednak niezależności.
Większość społeczeństwa faktycznie jest obojętna, ale to właśnie dzięki tej obojętności Majdan się udał. Bo nikt nie bronił Janukowicza. Podobnie może być w wyborach..
Kończąc zaś.
Coś się będzie działo waszym zdaniem z goldem o 14:30?