może przesadziłem 9660Stragan pisze:ale znając jego ruchy to powoli wróci na 9680
teraz to dax zaczeka na pejsatych. a tam grom wie co będą znowu robili. kolejny raz opór zadziałałStragan pisze:ale znając jego ruchy to powoli wróci na 9680
-- Dodano: 24 lut 2014, 11:11 --
może przesadziłem 9660Stragan pisze:ale znając jego ruchy to powoli wróci na 9680
ja daje grube pozycje z TP 5 na R, S i poziomach fibo... teraz mozliwe cofnięcie do 6650-6640 potem znowu jazdapsxor pisze:zaczepilem Sobie bardzo mala eseczke na 1.6675 bez SL.
pod trend ? pod wyższe stopy niż EU i US ?pkubiu pisze:ale pod co oni graja na wzrosty na kablu jak Carrey dał do zrozumienia ze podwyzek stóp nie bedzie
a co z Vodafonem kiedy jest ta finalizacja transakcji?
bo dzisiaj poniedziałekpkubiu pisze:ale pod co oni graja na wzrosty na kablu jak Carrey dał do zrozumienia ze podwyzek stóp nie bedzie
-- Dodano: 24 lut 2014, 11:38 --
ale pod co oni graja na wzrosty na kablu jak Carrey dał do zrozumienia ze podwyzek stóp nie bedzie
I wlasne to mozna uzyc do prognozowania cen zlotaCiapul pisze:będą jeszcze jaja na Ukrainie... Putin zakreci zaraz kurek z gazem i kasą, UE z darmo nic nie da, porozumienie złamała opozycja i z tego powodu nikt z nimi rozmawiać nie będzie chciał, do głosu dochodzą ekstremiści, za chwile normalni ludzie będą prosić janukowycza o powrót... będzie jak w Egipcie i Libii tylko, że tuż przy naszej granicy