DayTrading: Środa 19.02.2014
Re: DayTrading: Środa 19.02.2014
666 - diabeł kurs trzyma 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
już wszedlemallure pisze:Ciapul wchodzisz z L-ka?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zapomnijcie o wzrostach na kablu 

chyba sie troche pospieszyles, ale uwazam ze jeszcze podbitka z 10-20 pips i dalej jazda w dol, min. 1.6610, Ja bez pozycji, patrze realnieCiapul pisze:już wszedlemallure pisze:Ciapul wchodzisz z L-ka?troche za wysoko ale no risk no fun do danych kabel dał tyle zarobić ze nawet jakbym to mial teraz wszystko puscic to i tak spoko...
Minutes neutralne dla GBP, podobnie jak dane
wszystko bedzie zalezec od edka
wszystko bedzie zalezec od edka
chciwość jest dobra
-
- Stały bywalec
Mam nadzieję, że to utrzymają bo na razie strzelili idealnieKrokNaPrzod pisze:Dzisiaj środa a więc "dzień zmyłki". O 11:00 zmienia się świeczka H4 a więc knocisz mógł by być nawet na 60 pipsów i można wylecieć zakładając kontynuację ruchu UPpkubiu pisze:TAKIE WYCISKANIE KABLA CZYLI JUŻ WIEDZA JAKIE BĘDĄ DANE

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pedro pisze:666 - diabeł kurs trzyma
wspracie

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
jak zrobią R1 to będzie up, ale wydaję mi się, że scenario o którym pisałem wczoraj jest w grze, więc mogą sporą niespodziankę zrobić elowiczom i zostawić ich z pozycjami powyżej 1.6750/60allure pisze:i co koniec wzrostów na kablu ?
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p655540
oczywiście to są tylko i wyłącznie moje przypuszczenia, tak to widzę ale nie mam szklanej kuli

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Stały bywalec
Zobaczymy ... Środa dzisiajzeuss pisze:zapomnijcie o wzrostach na kablu

niewykluczone... choć do tej pory właściwa reakcja kabla na dane była przeciwna do ich treści...psxor pisze:chyba sie troche pospieszyles, ale uwazam ze jeszcze podbitka z 10-20 pips i dalej jazda w dol, min. 1.6610, Ja bez pozycji, patrze realnie
zauważ, że nawet przy tak gwałtownym ruchu wczorajszy dołek nawet nie został dotknięty...
zapakują detal w S i potestują conajmniej 1,675 tak ja to widze

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...