DayTrading: Środa 19.02.2014
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 19.02.2014
-10 ... za szybko ... trzeba poczekać do 10:25
Witajcie. Panowie mam pytanie jak to jest czy EURGBP ma większy wpływ na EURUSD i GBP USD czy te pary mają na EURGBP?
pomyśl :zakopiec pisze:Witajcie. Panowie mam pytanie jak to jest czy EURGBP ma większy wpływ na EURUSD i GBP USD czy te pary mają na EURGBP?
1) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się euro ?
2) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się dolar ?
3) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się funt?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dane dopiero o 10 40 dla KAbla a juz kreci bankstera

10.40 ?Nowy123 pisze:dane dopiero o 10 40 dla KAbla a juz kreci bankstera![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dzięki tak też myślę, ale pomyślałem, że są jakieś większe czaryCiapul pisze:pomyśl :zakopiec pisze:Witajcie. Panowie mam pytanie jak to jest czy EURGBP ma większy wpływ na EURUSD i GBP USD czy te pary mają na EURGBP?
1) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się euro ?
2) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się dolar ?
3) co się dzieje kiedy umacnia (osłabia) się funt?

-
- Stały bywalec
Teraz to kręcą leszcze ... Chłopaki siedzą i czekają ... Mają ustawione robocisze, które będą im trzymać cenę i tyle ... Teraz leszcze sprzedają lub kupują plotki ...Nowy123 pisze:dane dopiero o 10 40 dla KAbla a juz kreci bankstera![]()

http://www.forexticket.pl/pl/tools/01-01-correlationzakopiec pisze:Witajcie. Panowie mam pytanie jak to jest czy EURGBP ma większy wpływ na EURUSD i GBP USD czy te pary mają na EURGBP?
tu można troszkę bliżej liznąć tematu
a tu informacje dla PP
http://www.forexticket.pl/pl/tools/03-01-pivot-point
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 09:50 przez adk77, łącznie zmieniany 2 razy.
złoto na daily pivocie, podciągnięte przez chłopców z Frankfurtu i Londynu
https://www.tradingview.com/x/0M73PEub/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Stały bywalec
To wygląda tak, że chłopaki te właściwe mają ustalone poziomy wejścia i wyjścia ... My nie wiemy a oni wiedzą ... My się tylko doczepiamy jak dziw..i ... Oni wiedzą ile i gdzie co stoi i ile trzeba władować kasy aby utrzymać poziom lub pojechać dalej ... Najpierw jebut strzał w jedną mańke za wystarczającą ilość kasy ... Leszcze z połowy świata wsiadają w pociąg i cisną dalej a chłopaczki jebut w drugą mańkę z siłą x 2 i leszcze nawet sraczy nie są w stanie się przytrzymać ...