Dzięki za mile slowo;-) jako ciekawostkę dodam że gdy już zacznę na rynku czuc jak ryba w wodzie dojdzie do tego piramidowanie blokowe ale to odległa przyszlosc;-) teraz skupie się nad systematycznym przyrostem kapitału i szlifowaniu formy;-)
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Czas na wyższe interwały
Re: Czas na wyższe interwały
Witam. Przepraszam z góry ze nie wklejam swoich wejść ale po prostu nie mam czasu podczas dnia a teraz mogłoby być za późno ponieważ troszkę się dzieje podczas dnia;-) ogólnie mam otwartych kilka nowych pozycji, kilka zamkniętych na stracie czy to na zysku ale ogólnie nie jest zle:-)
CAD jpy wyjście z chmury plus przebicie wsparcia. Wejście z rana

Aud nzd również wyjście z chmury i zajęcie pozycji

EUR jpy wejście rano po wybociu z chmury. Realizacja połowy zysków na wsparciu. Aktualnie druga połowa leci dalej. Może uda mi się longterm ja przytrzymac

EUR USD pozycja z d1. Wejście wczoraj około 22. No cóż to pozycja mała i raczej na longtherm ale zobaczymy

Aud nzd również wyjście z chmury i zajęcie pozycji

EUR jpy wejście rano po wybociu z chmury. Realizacja połowy zysków na wsparciu. Aktualnie druga połowa leci dalej. Może uda mi się longterm ja przytrzymac

EUR USD pozycja z d1. Wejście wczoraj około 22. No cóż to pozycja mała i raczej na longtherm ale zobaczymy

- adamkaluza
- Pasjonat
Szacun że przez te chmury widzisz co robi cena 

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Dzięki wielkie;-) po ponad 3 tygodniach na plusie nadszedł czas na niewielką korektę. W tym tygodniu bilans wynosi - 1.2 %. No cóż w pełni akceptuje ta stratę bo wiem ze nie ma systemów które zarabiają non stop. Na początku tygodnia wpadłem w wir złych pozycji. Dodatkowo pozycję dublowaly się na tych samych crossach walutowych tzn np EUR /jpy usd/jpy itd. Na przyszłość musze to wyeliminować. . Dodatkowo tak jak mówiłem w grę zacznie powoli wchodzić piramidowanie ale tylko na mocnych sygnalach. Zobaczymy co z tego będzie. No cóż nie pozostaje mi nic innego jak czekać na otwarcie rynku:-) pozdrawiam
Witam;-) no i cóż stało sie:-D zbyt wiele pozycji, zbyt wielka wiara w siebie, zawieranie transakcji na bardzo podobnych do siebie parach i dodatkowo problem z zębem który zakłucał mi prawidłowe myślenie i funkcjonowanie do tego stopnia ze musiałem nawet wolne w pracy brać... Efekt? - 10 procent w tym tygodniu:-D plis jest taki ze nie jest to mój depozyt a po prostu zysk z poprzednich tygodni. Tak więc odkąd prowadzę statystyki na FF jestem na tłuste +0%na koncie:-D mam nadzieje ze w tym tygodniu to się zmieni. Zrobiłem porządek w portfelu inwestycyjnym i wyrzucilem wiele par aby takie sytuacje się nie powtarzały. Wole grać mniej ale bezpieczniej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam