POMO $3.75 - $4.50 billioncrok. pisze:cos mi tu dzis nie pasuje, nie ma normalnej korekty cos pejsiaki kombinuja .. czuje przypal ... zwala japoncow i europe ...;.
dzis dodruk w USa
POMO $3.75 - $4.50 billioncrok. pisze:cos mi tu dzis nie pasuje, nie ma normalnej korekty cos pejsiaki kombinuja .. czuje przypal ... zwala japoncow i europe ...;.
ja nie mówie o domykaniu, tylko o przetestowaniu jej poziomu, bo pamiętać należy że jej dolny poziom to ostatni amerykanski max...KrokNaPrzod pisze:Ta luka miała 8 pipsów więc o jakim jej domykaniu mówisz? Domknięta została w "5 minut" ...
O tym mówisz? Bo ja tego nie rozkminiam ...Ciapul pisze:ja nie mówie o domykaniu, tylko o przetestowaniu jej poziomu, bo pamiętać należy że jej dolny poziom to ostatni amerykanski max...KrokNaPrzod pisze:Ta luka miała 8 pipsów więc o jakim jej domykaniu mówisz? Domknięta została w "5 minut" ...
o tym mówieKrokNaPrzod pisze:O tym mówisz? Bo ja tego nie rozkminiam ...
OK. Czyli to samo tylko inne świeczki ...Ciapul pisze:o tym mówieKrokNaPrzod pisze:O tym mówisz? Bo ja tego nie rozkminiam ...
https://www.tradingview.com/x/5YXkLMoX/
-- Dodano: wt 18-02-2014, 18:16 --
tam również wypada pivot i nieco niżej 50 % fibo
Otóż wpadłem na chwilkę aby zobaczyć co się dzieje i w ważnym momencie gdyż nie miałem co robić ...krinvest pisze:Rzekłbym więcej , demo demaKrokNaPrzod pisze:DEMOkrinvest pisze:teraz to juz proszę bardzo , drabinka sie odpaliła idealnie.![]()
A tak na poważnie ,czemu tak z ukrycia panie pod przykrywką? Jak sie ujawnisz to chętnie wymienie sie PIT-ami ?![]()
, z imienia i nazwiska jak z innymi ? chętnie poznam pana Zorro , zapewne kryje sie pod tym nickiem wybitne indywiduum świeżo po webinarowym kursie inwestowania z youtube , obszczekującym rzekomo w pierwszym poście z drugiego lipnego konta hmmm ?Pozdrawiam.
8L na SP500 z poziomu 1751 i tp powyżej 1820 łatwo przeliczyć , ze moje depo to już nie 8L.![]()