a mikroloty już w jakimś stopniu pozwalają oswoić z emocjami
później pozostaje dopracować zarządzanie kapitałem (jeżeli ktoś nie jest hazardzistą to obędzie się bez katastrof

no i wtedy jest już duży sukces
W okresie 8-10 dni będziesz na plusie.haniaaa1 pisze:witam. jestem nowa na forum i swiezutka w inwestycjach na forexie. byc moze to o co spytam wyda sie idiotyczne znawcom, ale mam taki problem... postanowilam zadzialac wg zasady im dluzej cos jest nisko tym wieksze szanse na wzrost, bez faktycznej znajomosci rynkukupilam wczoraj usd/nok i jak na razie odnotowuje duze spadki i strate... moze ktos mi moze wyjasnic jakie szanse sa na wzrost w najblizszym czasie?
nie za cale, mialam zabezpieczenie z poprzednego kupna, na ktorym tez nienajlepiej wyszlam bo sprzedalam za wczesnie. korony leca ciagle w dol i jak tak dalej pojdzie to strace wszystko. cienka jestem jeszcze w te klocki i nie potrafie za dobrze ocenic sytuacji, dlatego pytam. wiadomo, ze najlepiej samemu analizowac bo opinie innych sa subiektywne i wcale nie gwarantuja sukcesu, ale skoro ktos jest bardziej doswiadczony to moze rozjasni mi jakos sytuacje...Ciapul pisze:a kupiłas za całe depo ?haniaaa1 pisze:witam. jestem nowa na forum i swiezutka w inwestycjach na forexie. byc moze to o co spytam wyda sie idiotyczne znawcom, ale mam taki problem... postanowilam zadzialac wg zasady im dluzej cos jest nisko tym wieksze szanse na wzrost, bez faktycznej znajomosci rynkukupilam wczoraj usd/nok i jak na razie odnotowuje duze spadki i strate... moze ktos mi moze wyjasnic jakie szanse sa na wzrost w najblizszym czasie?
od dawna powtarzam, że fx to nie zabawa dla gołodupców... to jest tak jakbyś otworzył market a w nim miał jeden produktas28 pisze:lepiej zacząć od mikrosukcesu jak od megakatastrofy
ta zasada na forexie nie bardzo działa - tu obowiązuje "jak jest coś nisko to może być jeszcze niżej, a jak wysoko to może być wyżej" mówiąc inaczej - graj z trendem a nie "pod prąd". Jeśli masz duży margin call możesz próbować przeczekać - ew. stosować hedge - ale gwarancji sukcesu nie ma...haniaaa1 pisze:witam. jestem nowa na forum i swiezutka w inwestycjach na forexie. byc moze to o co spytam wyda sie idiotyczne znawcom, ale mam taki problem... postanowilam zadzialac wg zasady im dluzej cos jest nisko tym wieksze szanse na wzrost, bez faktycznej znajomosci rynkukupilam wczoraj usd/nok i jak na razie odnotowuje duze spadki i strate... moze ktos mi moze wyjasnic jakie szanse sa na wzrost w najblizszym czasie?
bo gość wie co to znaczy stracić wszystko... i to jest podstawa jego sukcesu... a jego poczynania na forum śledzę od początku z zainteresowaniem i choć z wieloma jego teoriami sie nie zgadzam, uwazam ze jest wlasciwa osobą na wlaściwym miejscu...as28 pisze:fx to impreza dla takich jak krinvest
dlaczego go dajesz za przykład?
o ile nie złapie MC - nie sledze USDNOK ale to może spaść do 5,90Janek_W pisze:W okresie 8-10 dni będziesz na plusie.haniaaa1 pisze:witam. jestem nowa na forum i swiezutka w inwestycjach na forexie. byc moze to o co spytam wyda sie idiotyczne znawcom, ale mam taki problem... postanowilam zadzialac wg zasady im dluzej cos jest nisko tym wieksze szanse na wzrost, bez faktycznej znajomosci rynkukupilam wczoraj usd/nok i jak na razie odnotowuje duze spadki i strate... moze ktos mi moze wyjasnic jakie szanse sa na wzrost w najblizszym czasie?
śpieszmy sie kochać Rysia - tak szybko go banująJanek_W pisze:W okresie 8-10 dni będziesz na plusie.