edek gorna banda
kablos 16700 oporek pozniej 35 16755
SL ustawione na zysk 10 pipsa na kblu i czekamy
to podwójne denko sie na S1 utworzyło wiec przynajmniej do pivota może cofnąć...Nowy123 pisze: jako zygzak ABC mi sie widzi 16615 no ale czort ich tam wie ale lepiej cos miec z L pod podwjnde denko czy tam potrojnena 1660
Ja to się jeszcze naprawdę muszę dużo nauczyćCiapul pisze:ZbychuM pisze:a od kiedy zasięg podwójnego dna idzie w dół ??
dlatego zamiast tutaj tracić czas ( i pieniądze ) polecam :ZbychuM pisze:Ja to się jeszcze naprawdę muszę dużo nauczyć
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p655359Ciapul pisze:to podwójne denko sie na S1 utworzyło wiec przynajmniej do pivota może cofnąć...
dopiero co wklejałem zrzut...
z drugiej strony od wczoraj trąbią o S, że MS i inni się pakują więc ten obraz nie jest tak do końca jednoznacznyniemiaszek pisze:a to tak fajnie nie działa, żeby każdy tylko zarabiał
dobrze by było jakby do dzisiejszego pivota dolecieli i pokazali o co im chodzi na resztę dniaCiapul pisze:z drugiej strony od wczoraj trąbią o S, że MS i inni się pakują więc ten obraz nie jest tak do końca jednoznacznyniemiaszek pisze:a to tak fajnie nie działa, żeby każdy tylko zarabiał
tam bedzie porzadny opór bo i luka sie zaczyna, swoją droga ciekawe gdzie sa stopy, bo jak w luce to może być ciekawieniemiaszek pisze:dobrze by było jakby do dzisiejszego pivota dolecieli i pokazali o co im chodzi na resztę dnia
Ciapul pisze:to podwójne denko sie na S1 utworzyło wiec przynajmniej do pivota może cofnąć...Nowy123 pisze: jako zygzak ABC mi sie widzi 16615 no ale czort ich tam wie ale lepiej cos miec z L pod podwjnde denko czy tam potrojnena 1660
ja tam pisalem ze pierwszy cel okolice 16700 nastepny 16640 60 cos pod nie pelnego zygzaka ABC jak pelny to 1660 okoliceniemiaszek pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p655359Ciapul pisze:to podwójne denko sie na S1 utworzyło wiec przynajmniej do pivota może cofnąć...
plan dobry i zgodny z założeniami, bo cena respektuje poranne kreski obowiązujące na dzisiaj...![]()
oby tylko nie było teraz jazdy w drugą stronę i ugotują wszystkich elowiczów co wczoraj łapali pierwsze dołki na 1.6750/60 bo ponoć miał być podwójnny szczyt pow. 1.68 a nawet i 1.70 już większość widziała a dopiero później zjazd i każdy byłby zadowolony![]()
a to tak fajnie nie działa, żeby każdy tylko zarabiał