DayTrading: Wtorek 18.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.02.2014
dokladnie spie i patrze i caly czas wyzszy minus
ZbychuM pisze: Dzisiaj dotarło do mnie w końcu, że forex, to nie obstawianie, a chyba głównie cierpliwe czekanie.
taka błyskotliwość dobrze wróżyZbychuM pisze:Miałem na myśli, żeby cierpliwie czekać z obstawieniem pozycji, tak żeby wejść na pewniaka, no prawie na pewniaka, a nie żeby się potem kisić. Już to przeżyłem ... nic miłego.

Nie mam wyjścia to czekam, też widze to 1303 Ty fibopazeropedro pisze: co ja mam Ci powiedzieć Stefan, ... nie graj nic, jak nie widzisz![]()
czekaj na złoto, 1303, pyknij 8L jak na tym sp, na 1360 zdejmiesz, i w pyte podatku do zapłaty będzie![]()

Trochę mnie ta błyskotliwość kosztowała... ale co nas nie zabije, to nas wzmocni.krinvest pisze:taka błyskotliwość dobrze wróży

Każda wiedza kosztuje przyjacieluZbychuM pisze:Trochę mnie ta błyskotliwość kosztowała... ale co nas nie zabije, to nas wzmocni.krinvest pisze:taka błyskotliwość dobrze wróży

Pedro złotko złotkiem , indeksy bedą do grania chyba coś tak patrze

POdciaganko FUTU USA przed wejscie PEJSOW standardowo troche za wczenie no ale
PUMP na U J
i ja pisalem na KAblu nizej
PUMP na U J
i ja pisalem na KAblu nizej
Morgan stanley sprzedal kabla po 1.6750 z celem na 1.6120, a barcleys upatruje juz topow na kablu, ja na razie kabelka pomijam, poczekam az sie cos wyklaruje bardziej konkretnego pod S, bo w L nie wejde na pewno, chyba ze w okolicach 1.6610 z mega ciasnym SL 1.6590~
edziu powoli zadyszki dostaje 

indeksy, chyba tak, https://www.tradingview.com/x/S7UMFFti/krinvest pisze:Każda wiedza kosztuje przyjacieluZbychuM pisze:Trochę mnie ta błyskotliwość kosztowała... ale co nas nie zabije, to nas wzmocni.krinvest pisze:taka błyskotliwość dobrze wróży
Pedro złotko złotkiem , indeksy bedą do grania chyba coś tak patrze
h4, https://www.tradingview.com/x/ljepRr1m/ ... tak by było to pucio, pucio...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
no to jak spisz i patrzysz... ja jak spie to zamykam oczyjacek3636 pisze:dokladnie spie i patrze i caly czas wyzszy minus

a poważnie, jak nie chcesz ciąć straty, to zamiast patrzeć jak ona rośnie, postaw zlecenie przeciwne i ustaw na BE
jak dobrze pokombinujesz i w odpowiednim momencie zamkniesz wszystko to wyjdziesz na +
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
gold h4, 1295 może nawet
https://www.tradingview.com/x/E7aRcVxM/

Jutro też jest dzień.