DayTrading: Wtorek 18.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.02.2014
a gra ktoś na usd/pln. Siedzę w l inie wiem sam...
co to l a co to s ?Nowy123 pisze:pozamykali L na Kablu na skalpika bo bedzie znowu mozna odebrac nizej
L = long = kup
S = short = sprzedaj
S = short = sprzedaj
dzieki i sory dla was jest to oczywisteZbychuM pisze:L = long = kup
S = short = sprzedaj
hehe stażu tutaj mam tyle co Ty, a może i mniej 

oczekiwalem normalnej odp i za to dziekuje , wazne ze wiesz o co haloZbychuM pisze:hehe stażu tutaj mam tyle co Ty, a może i mniej
Jeszcze nie wiem o co halo. Codziennie uczę się czegoś nowego. Dzisiaj dotarło do mnie w końcu, że forex, to nie obstawianie, a chyba głównie cierpliwe czekanie.
co ja mam Ci powiedzieć Stefan, ... nie graj nic, jak nie widziszkrinvest pisze:Rozwiązałeś wszystkie problemy w jednym poście niczym dalajlamapedro pisze:jacek3636 pisze:
idź na spacer albo zmień pare,
SIĘ NIE WCHODZI W POZYCJE, JAK SIĘ NIE MA SYGNAŁU... bo się po łapach dostaje, ppotem człowiek wku... zły chodzi, i w ogole, bez sensowne generatory stresu...
olac eda,... jest tyle par/walorów, że codziennie można spekulować na czymś innym
![]()
![]()
![]()
![]()
z giełdą działa , z kobietami nie , własnie dzwoniłem do żony , sygnał był - nawet kilka.Ale dalej nic z tego nie było![]()
Dobrze , że ta wiosna idzie bo mam taka tolerancje na kawe , że chyba samym swoim zapotrzebowaniem szarpałbym kursem![]()
I Nie ma nic dla mnie do grania od zeszłego tygodniapatrze patrze i nic nie widze ! Zarzuć mi czymś od biedy chociaz !

czekaj na złoto, 1303, pyknij 8L jak na tym sp, na 1360 zdejmiesz, i w pyte podatku do zapłaty będzie

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja 2 tyg cierpliwie czekam na zlocie 400 pod kreska dolca oczywiscieZbychuM pisze:Jeszcze nie wiem o co halo. Codziennie uczę się czegoś nowego. Dzisiaj dotarło do mnie w końcu, że forex, to nie obstawianie, a chyba głównie cierpliwe czekanie.
Miałem na myśli, żeby cierpliwie czekać z obstawieniem pozycji, tak żeby wejść na pewniaka, no prawie na pewniaka, a nie żeby się potem kisić. Już to przeżyłem ... nic miłego.