A musisz sie ustawic?jacek3636 pisze:ja juz nie wiem pod co sie ustawic na eur/usd , gorka , dołek sam juz nie wiem kreci w miejscu prawie , podpowiedzcie cos
Nic na sile

A musisz sie ustawic?jacek3636 pisze:ja juz nie wiem pod co sie ustawic na eur/usd , gorka , dołek sam juz nie wiem kreci w miejscu prawie , podpowiedzcie cos
nie wrzucałem rano, bo nikt nie pytał, ale kreski dają radępedro pisze:rzeźnik, poszedł jak to na niego przystało ; )
to prawda dzieki bardzoZielonaMgielka pisze:A musisz sie ustawic?jacek3636 pisze:ja juz nie wiem pod co sie ustawic na eur/usd , gorka , dołek sam juz nie wiem kreci w miejscu prawie , podpowiedzcie cos
Nic na sile
wróciliśmy do kanału więc ostrożnie z tymi sTsunamiPL pisze:Eur/usd 1.37273 s.
kogos chca wkrecic na edkuandrut pisze:wróciliśmy do kanału więc ostrożnie z tymi sTsunamiPL pisze:Eur/usd 1.37273 s.
dają radeniemiaszek pisze:nie wrzucałem rano, bo nikt nie pytał, ale kreski dają radępedro pisze:rzeźnik, poszedł jak to na niego przystało ; )![]()
GBPJPY
R2 - 171.61
R1 - 170.98
Pivot - 170.44
S1 - 169.81
S2 - 169.28
EU nie jest aktualnie atrakcyjna para do gry z punktu widzenia S/D.jacek3636 pisze:wiem rozumiem ale na tamtych sie kompletnie nie znam a ty co myslisz o edku /usd ?
-- Dodano: 18 lut 2014, 12:17 --
to prawda dzieki bardzoZielonaMgielka pisze:A musisz sie ustawic?jacek3636 pisze:ja juz nie wiem pod co sie ustawic na eur/usd , gorka , dołek sam juz nie wiem kreci w miejscu prawie , podpowiedzcie cos
Nic na sile
Rozwiązałeś wszystkie problemy w jednym poście niczym dalajlamapedro pisze:jacek3636 pisze:
idź na spacer albo zmień pare,
SIĘ NIE WCHODZI W POZYCJE, JAK SIĘ NIE MA SYGNAŁU... bo się po łapach dostaje, ppotem człowiek wku... zły chodzi, i w ogole, bez sensowne generatory stresu...
olac eda,... jest tyle par/walorów, że codziennie można spekulować na czymś innym
![]()
![]()