rzeźnik, poszedł jak to na niego przystało ; )Nowy123 pisze:pisalem pierwsze poziomy 16700 drugie 16640 60adk77 pisze:teoretycznie podeszliśmy do poziomów kupna na kablu. trochę inny scenariusz zakładałem.
jak zygzaka jakiegos robia to nie mozna wykluczyc tez okolic 1660
-- Dodano: wt 18-02-2014, 11:43 --
wazne ze kosza na JPY japancoc z pepeszyszczegolnie na rzezniku hihihi standardowo
DayTrading: Wtorek 18.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.02.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
11:00 EUR Niemiecki Nastrój Ekonomiczny ZEW 55,7 61,7 61,7
USA cudownie na DAX juz wiedziel iwczeniej bo spadal hihihih
USA cudownie na DAX juz wiedziel iwczeniej bo spadal hihihih
weź tylko pod uwagę, że dzisiaj do gry wracają amerykanie... a oni nie wchodzą w połowie ruchu zwłaszcza że skośni przesuneli ich piątkowe max o 75 p w góręadk77 pisze:zakładałem zjazd przed danymi do tych poziomów, a później powrót do wzrostów. jednak biorąc pod uwagę, że ubiegłotygodniowy wzrost odbywał się o spekulacje inflacyjne i poziomy stóp, to dzisiejsze dane i sprzedawanie faktów stawia pod znakiem zapytania dalsze wzrosty. Zakładam również, że powracamy do spadków na sp 500 a to na całej szerokości powinno umacniać dolara. przebicie trwałe poziomu 1,6650 stawia pod znakiem zapytania scenariusz wzrostowy moim zdaniem
-- Dodano: wt 18-02-2014, 11:15 --
ostatnio czytałem artykuł z którego wynikało, że bardziej od złota opłaca się kupić jego kopalniewallstreet pisze:Jak myślicie złoto jest do kupienia obecnie?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
gold, po s2: https://www.tradingview.com/x/5TdpqV0J/
Jutro też jest dzień.
krinvest pisze:a mi pogłębienia jeszcze troche tego spadku brakujeharymilloki pisze:
Mi brakuje na złocie jeszcze jednej fali wzrostowej ale nie wyżej niż poziom 1339,82 .... Także jeszcze może odrobisz straty.
No to nie jestem jednak złotym chłopcem.
Aby nie robić już tu off topu. Gdzie można zapytać dlaczego i skąd wiedziałeś?
Tutaj mamy ładny trend, tylko trzeba poczekać na dobry moment do wejscia, myśle ze do 173 poleci
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To akurat bardzo proste, jeden powie "gora", a drugi "w dol". Zawsze ktos trafiAlcar pisze:krinvest pisze:a mi pogłębienia jeszcze troche tego spadku brakujeharymilloki pisze:
Mi brakuje na złocie jeszcze jednej fali wzrostowej ale nie wyżej niż poziom 1339,82 .... Także jeszcze może odrobisz straty.
No to nie jestem jednak złotym chłopcem.
Aby nie robić już tu off topu. Gdzie można zapytać dlaczego i skąd wiedziałeś?

Konkretnych uzasadnien przed ruchem , a nie po nim, szukaj tylko u nielicznych na tym forum.
A ciekawe skąd oni więdzą czy faktycznie ktoś coś kupił/sprzedał po jakiejś cenie. Kto sie rzeczywiwiście z wielkich chwali czyms takim?adk77 pisze:biorę to pod uwagę i to, że chłopacy może już na pozycjachCiapul pisze:weź tylko pod uwagę, że dzisiaj do gry wracają amerykanie... a oni nie wchodzą w połowie ruchu zwłaszcza że skośni przesuneli ich piątkowe max o 75 p w góręadk77 pisze:zakładałem zjazd przed danymi do tych poziomów, a później powrót do wzrostów. jednak biorąc pod uwagę, że ubiegłotygodniowy wzrost odbywał się o spekulacje inflacyjne i poziomy stóp, to dzisiejsze dane i sprzedawanie faktów stawia pod znakiem zapytania dalsze wzrosty. Zakładam również, że powracamy do spadków na sp 500 a to na całej szerokości powinno umacniać dolara. przebicie trwałe poziomu 1,6650 stawia pod znakiem zapytania scenariusz wzrostowy moim zdaniem
-- Dodano: wt 18-02-2014, 11:15 --
ostatnio czytałem artykuł z którego wynikało, że bardziej od złota opłaca się kupić jego kopalniewallstreet pisze:Jak myślicie złoto jest do kupienia obecnie?
http://comparic.pl/forex-na-zywo/
czy jakies dane dzialaja na umocnienie dolara do euro bo to zaczyna byc juz jakas paranoja ....
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

MS dzisiaj osiągnął pierwszy TP 1,6670zakopiec pisze:
http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... je-gbpusd/
A ciekawe skąd oni więdzą czy faktycznie ktoś coś kupił/sprzedał po jakiejś cenie. Kto sie rzeczywiwiście z wielkich chwali czyms takim?
http://comparic.pl/forex-na-zywo/[/quote]
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, 11:40 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.