Rysiek, ale chce Ci sie tak cały czas napierdzielać ??? ... napisz mniej ale z sensem i wszyscy beda zadowoleni, zwłaszcza że niektóre Twoje hasła przeszły do klasyki tego forum, a nie tylko ja wiem, że potrafisz pisać sensownieKasiaxFX pisze:wszystkimi możliwymi technologiami już próbowali mnie zablokować... Rysiek
DayTrading: Poniedziałek 17.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Rychu, tobie to powinni specjalne konto tworzyć, sami powinni je założyć, i powinieneś zostać już członkiem honorowym 
mam pomysł na nick
"cola&chipsy"

mam pomysł na nick
"cola&chipsy"
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ciapul pisze:yeahman powinien dostać instrukcję jak dodać użytkownika do ignorowanych a nie od razu zaliczać bana...BOCZEK pisze:INK., za co zabanowałe yeahmana na tydzień?
z drugiej strony nie potrzebnie daje się chłopak prowokować...
Yeahman powinien po prostu zachować kulturę, a prowokacje olewać, wulgaryzmy i wyzywanie nie rozwiążą problemów, sami czasami macie po kilka tys postów, zaczepki wobec was tez były a jakoś nie pisaliscie takich postów jak yeahman znaczy ze sie da, a to było juz aż 3 ostrzeżenie dla niego w ciagu dość krótkiej historii za dokładnie to samo...
Kable walczy o 6700

-- Dodano: pn 17-02-2014, 20:55 --
podbiera ktos L cz yczeka

-- Dodano: pn 17-02-2014, 20:55 --
podbiera ktos L cz yczeka
może faktycznie chłopak za bardzo się przejął swoją rolą na forum i niczym Don Kichot chciał walczyć z wiatrakami ( czytaj z Ryśkiem)...Ink. pisze:Yeahman powinien po prostu zachować kulturę, a prowokacje olewać, wulgaryzmy i wyzywanie nie rozwiążą problemów, sami czasami macie po kilka tys postów, zaczepki wobec was tez były a jakoś nie pisaliscie takich postów jak yeahman znaczy ze sie da, a to było juz aż 3 ostrzeżenie dla niego w ciagu dość krótkiej historii za dokładnie to samo...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak dla mnie leci do 1.6675 ale zobaczymy..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podebrałem po drugim odbiciu na m15Nowy123 pisze:podbiera ktos L cz yczeka
-- Dodano: pn 17-02-2014, 20:04 --
IMO najpierw przetestują opór na luce... dopiero potem pójdą niżejmarciin pisze:Jak dla mnie leci do 1.6675 ale zobaczymy..
Ciapul pisze:podebrałem po drugim odbiciu na m15Nowy123 pisze:podbiera ktos L cz yczeka
-- Dodano: pn 17-02-2014, 20:04 --
IMO najpierw przetestują opór na luce... dopiero potem pójdą niżejmarciin pisze:Jak dla mnie leci do 1.6675 ale zobaczymy..
tak pod jutrzejsze dane mysle jaka tu strategie obrac czy nie wykreca cos jeszcze jakiegos DIP zanim by ruszyli w gore no nic moze jakies male L sie skuszcze i poczekam na jutr
01:30 AUD Protokół zebrania na temat polityki pieniężnej
03:00 CNY Chińskie bezpośrednie inwestycje zagraniczne 5,30%
Próbny JPY Ustalenie Stopy Procentowej 0,10% 0,10%
Próbny JPY Konferencja Prasowa Bank of Japan
moze skosne cos pomieszaja jeszcze
03:00 CNY Chińskie bezpośrednie inwestycje zagraniczne 5,30%
Próbny JPY Ustalenie Stopy Procentowej 0,10% 0,10%
Próbny JPY Konferencja Prasowa Bank of Japan
moze skosne cos pomieszaja jeszcze
Ja chyba bede obstawiał za jenem tak to wygląda jakby w środku nocy miał polecieć w dół
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.