DayTrading: Poniedziałek 17.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.02.2014
Znowu powrót do fpv ?
Dopiero widac jak bardzoduzy wplyw ma bankstera na notowania. Robiąco chcą - ja bym wolał grac bez nich, byłoby o wiele prościej.TsunamiPL pisze:Handel bez Amerykanów, to nie handel.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
alternatywne sposoby inwestowania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
[quote="Ciapul"]dobra... koniec z pierdołami.... g/u przechodzi przez pivota...
Hejjj. chyba się odbił narazie
Hejjj. chyba się odbił narazie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Stary czytam co piszesz bardzo sie wysilam ale jest to jakies gówno gramatyczne że nie mogę tego roszyfrować, co ty bierzez nie wiem ale zostaw to bo ci resztki rozumu wypaliBekon123 pisze:Boczek wlazłeś na CHFPLN na S na maxa, jak nie to wejdź, e/U i G/U kupisz jeszcze, jak przystępowałeś do Zeussa teamu tylko ja byłem na TAK, dać szansę, ale chyba się pomyliłem, faktycznie to był mój błąd..BOCZEK pisze:może tak może nie....
edek uklepuje podłogę, ktoś podkupuje?
bo RR wychodzi 1:5 lub mniej!
znowu mnie zbanowali...
pokaż im jak alternatywnie nie stracić Ciapulu
Rysio
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
tym razem chyba tylko dla zasady bo jako RafalWLKP trzymałeś fason... ale ja się nie wtrącam w tą waszą wojnę...Bekon123 pisze:znowu mnie zbanowali...
daj ponad 1000 PLN na nowy pałac ojca dyrektora to nawet jak Cie 100 tys x zbanują to Rysio sie nie straci bo bedzie mial swoja wizytówke i tabuny mocherowych beretów bedą się za Ciebie modlić - na tym napewno nie straciszBekon123 pisze:pokaż im jak alternatywnie nie stracić Ciapulu

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Cześć Piękna.... Odbił się co by można jeszcze jedną S złapaćkk.dreamer pisze:Hejjj. chyba się odbił narazie

yeahman 7 dni urlopu na ochłonięcie
- kk.dreamer
- Pasjonat
Gdzie będziesz Ciapul to S łapał? ja kabelka ostatnio nie gram za bardzoCiapul pisze:Cześć Piękna.... Odbił się co by można jeszcze jedną S złapaćkk.dreamer pisze:Hejjj. chyba się odbił narazie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...