lekko_znudzony pisze:Mam przecież zbanowane IP, moderatorzy i admini nic więcej nie mogą mi zrobić niestety, raz nie masz pojęcia jak działa FX, a dwa nie masz kompletnego pojęcia jak działa to forum, jakbyś coś umiał to bana łatwiej dostać niż myślisz...podobnie jak wybory, gdyby mogły coś zmienić dawno byłyby nielegalneTomasz196407 pisze:...popieram poprawność analiz wielu kolegów tu na forum, ciesze sie że jestem tu i czytam to!!
nie wiem w jakim celu co jakiś czas tu wskakują "robaki " i chcą wszystko popsuć tylko nic sie im nie udaje,
a może dzika desperacja własnej sytuacji bo stracili depo i chcą szukać pocieszenia?
w efekcie dalszej brutalizacji wpisów moderator i administrator wg regulaminu tutejszego powinien zadziałac,
proponuje przykład z innego forum!! usuniecie i banowanie wpisów, a takze osoby która takie cos pisze,(mam na myśli zudzonego) przez nas użytkowników, pozwoli to na unikniecie takich sytuacji jak dzis i w tym tygodniu,
Pozdrawiam Moda
Ryczący Ryczard
Bemowo pokora nie boli, spytaj się Kermita, jak nie wierzysz

nie masz pojecia o fx i nie masz pojecia o czym mówie, zmiataja tam gdzie Twoje miejsce ść...