DayTrading: Piątek 14.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 lut 2014, 00:00

Wzrost
12
41%
Bez zmian
1
3%
Spadek
16
55%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

ZielonaMgielka pisze:
damy radę

Tak tak ... jak caly ostatni tydzien :D[/quote]

na kabla nie narzekam i tak na +

Awatar użytkownika
allure
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: allure »

to gdzie typujecie max wzrostów na kablu przed konkretnym zjazdem? przejdziemy 1,7 ? czy raczej to dość solidna bariera do przebicia?

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

allure pisze:to gdzie typujecie max wzrostów na kablu przed konkretnym zjazdem? przejdziemy 1,7 ? czy raczej to dość solidna bariera do przebicia?

z mojego punktu widzenia kabel wygląda jak poniżej... Uważam że szeroka konsolidacja 2-3 tygodniowa może mieć miejsce po takim wystrzale jak ostatnio, potem jeszcze jeden ruch w górę i dopiero możliwe większe umacnianie usd...

https://www.tradingview.com/x/rqum30PD/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Gats
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gats »

atlanticos pisze:
allure pisze:to gdzie typujecie max wzrostów na kablu przed konkretnym zjazdem? przejdziemy 1,7 ? czy raczej to dość solidna bariera do przebicia?

z mojego punktu widzenia kabel wygląda jak poniżej... Uważam że szeroka konsolidacja 2-3 tygodniowa może mieć miejsce po takim wystrzale jak ostatnio, potem jeszcze jeden ruch w górę i dopiero możliwe większe umacnianie usd...

https://www.tradingview.com/x/rqum30PD/
Fiu fiu niezłe muszę sobie odłożyć na bok bo wielokrotnie twoje analizy atlanticos miażdżą precyzją 8)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

lekko_znudzony pisze:
Oddasz wszystko z nawiązką, pojęcia zielonego nie masz na czym polega FX, a z forexowego rynsztoka nawet może nie uda wyciągnąć cię sam Zeuss, podobnie Kermit, jakbym miał cię pod ręką to krzesłem albo talerzem byś oberwał.
Musiałbyś wtedy uważać abym ja wcześniej nie jebnął Ciebie SIEKIRĄ

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

lekko_znudzony pisze:
Bemowo1 pisze:
lekko_znudzony pisze:
Oddasz wszystko z nawiązką, pojęcia zielonego nie masz na czym polega FX, a z forexowego rynsztoka nawet może nie uda wyciągnąć cię sam Zeuss, podobnie Kermit, jakbym miał cię pod ręką to krzesłem albo talerzem byś oberwał.
Musiałbyś wtedy uważać abym ja wcześniej nie jebnął Ciebie SIEKIRĄ
pokaż wejście i wykres, a nie siekierę, źle robisz
chcesz to masz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

...popieram poprawność analiz wielu kolegów tu na forum, ciesze sie że jestem tu i czytam to!!
nie wiem w jakim celu co jakiś czas tu wskakują "robaki " i chcą wszystko popsuć tylko nic sie im nie udaje,
a może dzika desperacja własnej sytuacji bo stracili depo i chcą szukać pocieszenia?
w efekcie dalszej brutalizacji wpisów moderator i administrator wg regulaminu tutejszego powinien zadziałac,
proponuje przykład z innego forum!! usuniecie i banowanie wpisów, a takze osoby która takie cos pisze,(mam na myśli zudzonego) przez nas użytkowników, pozwoli to na unikniecie takich sytuacji jak dzis i w tym tygodniu,

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

jak dane we wtorek i srode dla GBP będą lepsze niż oczekuja to detalowi w eSkach gacie opadną jak temu kolesiowi :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=5Ou3wFf41LY

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

lekko_znudzony pisze:Bemowo

za wcześnie na S na kablu, będzie rosło jak na razie, znajdź sobie co innego jak kabla nie chcesz kupić na korekcie, powodzenia, nie skalecz się siekierą, jak będziesz nią wymachiwał po tym ostatnim wejściu :)
Nie powiedziałem, że w L nie wejdę - nie widziałeś wszystkich moich analiz, które dzisiaj umieściłem - źle robisz

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Bemowo1 pisze:
lekko_znudzony pisze:Bemowo

za wcześnie na S na kablu, będzie rosło jak na razie, znajdź sobie co innego jak kabla nie chcesz kupić na korekcie, powodzenia, nie skalecz się siekierą, jak będziesz nią wymachiwał po tym ostatnim wejściu :)
Nie powiedziałem, że w L nie wejdę - nie widziałeś wszystkich moich analiz, które dzisiaj umieściłem - źle robisz
na bloomberg'u kabel juz 6765 :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany