ZielonaMgielka pisze:
damy radę
Tak tak ... jak caly ostatni tydzien

na kabla nie narzekam i tak na +
ZielonaMgielka pisze:
damy radę
allure pisze:to gdzie typujecie max wzrostów na kablu przed konkretnym zjazdem? przejdziemy 1,7 ? czy raczej to dość solidna bariera do przebicia?
Fiu fiu niezłe muszę sobie odłożyć na bok bo wielokrotnie twoje analizy atlanticos miażdżą precyzjąatlanticos pisze:allure pisze:to gdzie typujecie max wzrostów na kablu przed konkretnym zjazdem? przejdziemy 1,7 ? czy raczej to dość solidna bariera do przebicia?
z mojego punktu widzenia kabel wygląda jak poniżej... Uważam że szeroka konsolidacja 2-3 tygodniowa może mieć miejsce po takim wystrzale jak ostatnio, potem jeszcze jeden ruch w górę i dopiero możliwe większe umacnianie usd...
https://www.tradingview.com/x/rqum30PD/
Musiałbyś wtedy uważać abym ja wcześniej nie jebnął Ciebie SIEKIRĄlekko_znudzony pisze:
Oddasz wszystko z nawiązką, pojęcia zielonego nie masz na czym polega FX, a z forexowego rynsztoka nawet może nie uda wyciągnąć cię sam Zeuss, podobnie Kermit, jakbym miał cię pod ręką to krzesłem albo talerzem byś oberwał.
chcesz to maszlekko_znudzony pisze:pokaż wejście i wykres, a nie siekierę, źle robiszBemowo1 pisze:Musiałbyś wtedy uważać abym ja wcześniej nie jebnął Ciebie SIEKIRĄlekko_znudzony pisze:
Oddasz wszystko z nawiązką, pojęcia zielonego nie masz na czym polega FX, a z forexowego rynsztoka nawet może nie uda wyciągnąć cię sam Zeuss, podobnie Kermit, jakbym miał cię pod ręką to krzesłem albo talerzem byś oberwał.
Nie powiedziałem, że w L nie wejdę - nie widziałeś wszystkich moich analiz, które dzisiaj umieściłem - źle robiszlekko_znudzony pisze:Bemowo
za wcześnie na S na kablu, będzie rosło jak na razie, znajdź sobie co innego jak kabla nie chcesz kupić na korekcie, powodzenia, nie skalecz się siekierą, jak będziesz nią wymachiwał po tym ostatnim wejściu
na bloomberg'u kabel juz 6765Bemowo1 pisze:Nie powiedziałem, że w L nie wejdę - nie widziałeś wszystkich moich analiz, które dzisiaj umieściłem - źle robiszlekko_znudzony pisze:Bemowo
za wcześnie na S na kablu, będzie rosło jak na razie, znajdź sobie co innego jak kabla nie chcesz kupić na korekcie, powodzenia, nie skalecz się siekierą, jak będziesz nią wymachiwał po tym ostatnim wejściu