DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
Witam załogę.
Potrzebuję rzeczowego wsparcia - moja bolączka KABEL i GOLD !!
Siedze w poważnych S-kach od Czwartku --> za poważnych żeby zamknąć pozycje na obecnych poziomach bo strata może zaboleć. Były rozchwiania UP / DOWN - wybrałem down i teraz kiszę (nie tylko ja z tego co pisali inni).
Jest mowa, że kierunek na w/w dalej wzrostowy ale wcześniej powinna być korekta.
Jaki poziom korekty widzicie i w jakim terminie ?? Bo musze się jakoś pozastawiać i skalkulować (przeboleć) ewentualne straty. Z góry dzięki.
Siedze w poważnych S-kach od Czwartku --> za poważnych żeby zamknąć pozycje na obecnych poziomach bo strata może zaboleć. Były rozchwiania UP / DOWN - wybrałem down i teraz kiszę (nie tylko ja z tego co pisali inni).
Jest mowa, że kierunek na w/w dalej wzrostowy ale wcześniej powinna być korekta.
Jaki poziom korekty widzicie i w jakim terminie ?? Bo musze się jakoś pozastawiać i skalkulować (przeboleć) ewentualne straty. Z góry dzięki.
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Standardowo spodziewaj się korekty kiedy już podejmiesz decyzje o wejściu w L i nagle te pozycje zaczną bić minusaTony S. pisze:Witam załogę.

gold łikli, wygląda byczo...
ale pyknęli w strefe i zobaczym jak będzie... https://www.tradingview.com/x/RFTNEHpa/
może pojadą, tak jak w już to kiedyś miało miejsce, w czerwonym kółku zaznaczone
ale dużo na opcji na korekte na daily i niższych int., nawet do 1267 ?
.... jeżeli to była pierwsza mocno rozbudowana fala jakiegoś większego układu... zobaczymy na co reagować jak zaczną kwotować 

może pojadą, tak jak w już to kiedyś miało miejsce, w czerwonym kółku zaznaczone

ale dużo na opcji na korekte na daily i niższych int., nawet do 1267 ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jakby to był przedstawiony wykres usdjpy to po wyjściu nad opór grałbym buya na całego
na złocie się nie znam także nic konstruktywnego nie doradzę

- i_nic_się_nie_bój
- Uczestnik
złoto? śmiało dawać elki niebać się chociaż teraz może być korektapr7emo pisze:jakby to był przedstawiony wykres usdjpy to po wyjściu nad opór grałbym buya na całego

kabel to moja pasja
- harymilloki
- Maniak
UJEK
lub koniec korekty ABC
lub koniec korekty ABC
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 11:20 przez harymilloki, łącznie zmieniany 1 raz.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- harymilloki
- Maniak
I jak myślicie będzie to miało jakiś wpływa na DOLARA?pr7emo pisze:czytaliście? http://fakty.interia.pl/swiat/news-obam ... Id,1106731
"cierpliwość popłaca..."
Co to oznacza:
dolar w górę, złoto w w dół.
ujek w górę
edek i kabel korekta w dół.
więc nic się nie bójcie i ładujcie po same jaja
(żona mi zabroniła grać na forexie, ale przecież winny jest kabel i moje eSki na nim.....
)
dolar w górę, złoto w w dół.
ujek w górę
edek i kabel korekta w dół.
więc nic się nie bójcie i ładujcie po same jaja

(żona mi zabroniła grać na forexie, ale przecież winny jest kabel i moje eSki na nim.....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- harymilloki
- Maniak
Moja kobieta nic o tym nie wiem że gram... Już dawno mi zakazała? Ale ja robię to przecież dla NIEJ:)
"cierpliwość popłaca..."