nic nie ustawisz do 23.oo, grzecznie poczekasz az sie otworzy i dopiero wtedy cokolwiek zrobisz, o ile bedziesz mial z czymZbychuM pisze:Czyli w razie czego będzie czas do 23:00 ustawić SL...
DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
No cóż decyzja chyba jest prosta...
Nie rozumiem,Ciapul pisze:nic nie ustawisz do 23.oo, grzecznie poczekasz az sie otworzy i dopiero wtedy cokolwiek zrobisz, o ile bedziesz mial z czymZbychuM pisze:Czyli w razie czego będzie czas do 23:00 ustawić SL...
Wszyscy prowokują mnie abym był niemiły (a na prawdę nie chcę)
ZbychuM pisze:No cóż decyzja chyba jest prosta...
to ja zadam pytanie gdzie SL

Bemowo1 pisze: poważnie się zastanów czy forex jest dla Ciebie
gdzie Twój ryczardianism... przecież chłopaki mają całe depo w S i nic sie nie boją a tym ich na złą drogę sprowadzić chcesz ???Bemowo1 pisze: Też zastanów się czy forex jest dla Ciebie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Kazimierz S
- Pasjonat
Nie jako szydera, ale ile razy wyzionołeś depo ? Jeżeli jeszcze w życiu ani razu to ustaw SL, a jeżeli już było/bywało to też ustaw SL i dodatkowo możesz spróbować hedża - tylko wtedy pamiętaj, owszem jedziesz prawym pasem i w tym samym kierunku co "wszyscy", ale Ty jedziesz na wstecznym biegu więc zatrzymać się na drzewie o wiele łatwiej.mmsuits pisze:Pytanie do doświadczonych, proszę bez szydery
Kisze się na edku i kablu z S
Najgorsze pozycje to:
edziu1.3586
kabel1.6521
Co mi doradzacie ? zamykać to już dziś ? czy może jednak jeszcze poczekać na zminimalizowanie strat ?

Miód kupuj tylko Polski.
kurde teraz ja nie rozumie - czym Cie prowokuje ???Bemowo1 pisze:Nie rozumiem,Ciapul pisze:nic nie ustawisz do 23.oo, grzecznie poczekasz az sie otworzy i dopiero wtedy cokolwiek zrobisz, o ile bedziesz mial z czymZbychuM pisze:Czyli w razie czego będzie czas do 23:00 ustawić SL...
Nowy123 pisze:to ja zadam pytanie gdzie SLZbychuM pisze:No cóż decyzja chyba jest prosta...standardowe pytanie
No właśnie, gdzie jest...Nowy123 pisze:zeby nie bylo mam S na SP500 830-35, 820 jedno male wisi na 817

Dzienny ED pokazuje zapędzenie EDka w kozi róg, czyli jeszcze jest miejsce na ruchy horyzontalne w zawężajacej się przestrzeni i trudnej gry - chyba, że gra od bandy do bandy, jak się ma narzędzie do tego, ale to wszystko do czasu wyjścia ponad lub pod i wtedy pozycja trendowa:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kurde teraz ja nie rozumie - czym Cie prowokuje ???[/quote]Ciapul pisze:
Nie rozumiem,
Przepraszam, młodzież to robi