ZbychuM pisze:Twierdzisz, że przebije 1,67 i poleci do 1,7 ???Nowy123 pisze:jak to co okolice 1 700
ale nie teraz jeszcze przetrzymaja Eskowiczow wyzej analogie

ZbychuM pisze:Twierdzisz, że przebije 1,67 i poleci do 1,7 ???Nowy123 pisze:jak to co okolice 1 700
Bardzo źle Kolego - pierwszy raz będę jechał przeciwko Tobiekarnak pisze:Wykres tygodniowego EDka temperuje mój dzienny zamysł dalszych wzrostów.
Obowiązuje tygodniowe S, chyba, że to fałszywka:
czyli otwarcie z mega luką? - jak luka bessy 100 pips - to domykamy do połowy i za kilka tygodni domykamy w całości i jazda dalej upCiapul pisze:carney w niedziele o 10 wystepuje w tv... co by kablowi kibla wody na te 1,67 nie wylał...
edka pokazywałem - może Ci się uda z s wyjść - kabel jak pisałem powyżej dane w sobotę - jeżeli będą istotne to może powstać duża luka - w którą stronę - Carney wiemmsuits pisze:Pytanie do doświadczonych, proszę bez szydery
Kisze się na edku i kablu z S
Najgorsze pozycje to:
edziu1.3586
kabel1.6521
Co mi doradzacie ? zamykać to już dziś ? czy może jednak jeszcze poczekać na zminimalizowanie strat ?
Czyli czekać do poniedziałku ?Bemowo1 pisze:edka pokazywałem - może Ci się uda z s wyjść - kabel jak pisałem powyżej dane w sobotę - jeżeli będą istotne to może powstać duża luka - w którą stronę - Carney wiemmsuits pisze:Pytanie do doświadczonych, proszę bez szydery
Kisze się na edku i kablu z S
Najgorsze pozycje to:
edziu1.3586
kabel1.6521
Co mi doradzacie ? zamykać to już dziś ? czy może jednak jeszcze poczekać na zminimalizowanie strat ?
Czyli w razie czego będzie czas do 23:00 ustawić SL...Ciapul pisze:carney w niedziele o 10 wystepuje w tv... co by kablowi kibla wody na te 1,67 nie wylał...
http://www.bbc.co.uk/programmes/b03wc5qk
edka pokazywałem - może Ci się uda z s wyjść - kabel jak pisałem powyżej dane w sobotę - jeżeli będą istotne to może powstać duża luka - w którą stronę - Carney wie[/quote]mmsuits pisze:
Też zastanów się czy forex jest dla CiebieZbychuM pisze:Czyli w razie czego będzie czas do 23:00 ustawić SL...Ciapul pisze:carney w niedziele o 10 wystepuje w tv... co by kablowi kibla wody na te 1,67 nie wylał...
http://www.bbc.co.uk/programmes/b03wc5qk