ciekawe czy wtedy grubasy zrobią TP czy przesuną wyżej..Bemowo1 pisze:to byłoby idealne rozwiązanie
DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ja Wam powiem, ze grać i robić trejding to jedno, a robić analizy to drugie, choć jedno drugiego nie wyklucza, ale też możesz zrobić analize, i jak sie okaże ze nie idzie po twojemu, to wtedy trzeba być dobrym ttraderem, zeby w miarę szybko zmienić kierunek. Tak że analitykiem można być do dupy, ale traderem zajebistym.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Paradoksalnie, osoba, która ma bespośredni dostęp do danych makro także skazana jest na błędy.Kazimierz S pisze:Ma pewnie gościu talent, ale do swojego rachunku trzeba mieć jeszcze dyscyplinęBemowo1 pisze:
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że dwa lata temu był mocno pod kreską.
Osobiście nie potrafię na podstawie danych makro ustawić SL i TP
BOCZEK,
a nie czasem na odwrót? Można pięknie analizować, ładnie wyznaczać opory i wsparcia, ale traderem być do dupy, bo emocje nie wytrzymują.
a nie czasem na odwrót? Można pięknie analizować, ładnie wyznaczać opory i wsparcia, ale traderem być do dupy, bo emocje nie wytrzymują.
a Washingtonie jest spokojny wieczór nie pada +3 stopnie i pełnia 

chciwość jest dobra
tak też można...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jeszcze może być taka mega skucha - dlatego umieściłem jednak SLCiapul pisze:ciekawe czy wtedy grubasy zrobią TP czy przesuną wyżej..Bemowo1 pisze:to byłoby idealne rozwiązanie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gorączka złota 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
kangur dla przypomnienia - nadal mogą bujać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sl grubasów na Edku
Barclays 1,38
CS 1,3690
city 1,3930
Morgany 1,39
Reszta juz ostro w L na 1,40
Barclays 1,38
CS 1,3690
city 1,3930
Morgany 1,39
Reszta juz ostro w L na 1,40