DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
@highend
sumie dzis 40zl plecy,
wiem ale nie wiem jak grac,
moze macie jakiś serwis ktory mowi, podaje pozycje, pary do day-tradingu, na 15, 30min, H1,
sumie dzis 40zl plecy,
wiem ale nie wiem jak grac,
moze macie jakiś serwis ktory mowi, podaje pozycje, pary do day-tradingu, na 15, 30min, H1,
Eureka ! doszło do mnie kiedy kabel spadnie 

- atlanticos
- Maniak
jasne że w S - chętnie sprzedałem po 3680 i SL na 3720 - wytną to wytną, ale miejsce sympatyczne a na oporze nie kupię... Jeśli wybronią kanał to cel 3480, jeśli dzienna świeczka mnie nie przekona swoim kształtem to zamknę rano na małym zysku bo do 3630-50 powinniśmy zjechaćyeahman pisze:highend - wiesz 160 pipsów dla edka to są 2 dni roboty a nie dwa tygodniea jeśli chodzi o usd/pln to radzę zmienić nastawienie w wierzenie bo taką filozofią tylko i wyłącznie jesteś skazany na porażkę. Musisz pamietac ze wszystko jest możliwe i we wszystko masz wierzyć. Zero prognozy, wyłącznie trejdy. Akcja - reakcja inaczej nei przetrwasz.
Żaba widze że mocno zapakowany w Słapy precz od SL !

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
wróżka, tarot... eeeHanSolo1 pisze:moze macie jakiś serwis ktory mowi, podaje pozycje, pary do day-tradingu, na 15, 30min, H1,

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to wejdz w tym samym czasie w S i L ustaw taki sam SL i w momencie jak Ci jeden zamknie to drugi ustaw na BE... w koncu załapiesz sie z trendemHanSolo1 pisze:gram od pol roku nie potrafie wyczuc trendu co wejde to zarwaca, na D1 co innego, na H4 odwronie, na H1 zas inaczej itd,
a banki i brokerzy tez nie wiedza np dzis na Ejku poszlo w gore, a mialo isc na dol, sami sie myla,
nie mam strategi krotko terminowej, wolalbyl np: 5-10 trejdow dziennie i oki,
sam nie wiem,

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Wiem o tym (edek 160 pips w dwa dni) - widać na wykresach.yeahman pisze:highend - wiesz 160 pipsów dla edka to są 2 dni roboty a nie dwa tygodniea jeśli chodzi o usd/pln to radzę zmienić nastawienie w wierzenie bo taką filozofią tylko i wyłącznie jesteś skazany na porażkę. Musisz pamietac ze wszystko jest możliwe i we wszystko masz wierzyć. Zero prognozy, wyłącznie trejdy. Akcja - reakcja inaczej nei przetrwasz.
Oczywiście ja świeżak, a Ty stary wyga. Aczkolwiek próbuję i nie poddaję się. Najgorszy stres był.... ale teraz chyba to w sobie już przerobiłem. Jakkolwiek na obecny stan - każdemu zielonemu forex odradzam, bo pochłania, zabija życie prywatne

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Są także wyjątkipedro pisze:
jednak, Plummer pisal, że zasięg po formacji RGR lub ORGR wynosi 2618 % (2.618 fibo) długości od czubka głowy do linii szyji... wychodzi 1414
bless yah!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 22:11 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
@ HanSolo1: i nigdy nie słuchaj innych i nie posiłkuj sie cudzymi sygnałami bo zawsze bedziesz w plecy... nie ma innego wyjscia
jak ktos ma dobry sygnal to zajmuje pozycje a nie go sprzedaje
a jak ktoś Ci powie "nic sie nie bój" to musisz zrobić dokładnie na odwrót - to takie ostatnie odkrycie na forum - dywergencja riczardiańska
a jak ktoś Ci powie "nic sie nie bój" to musisz zrobić dokładnie na odwrót - to takie ostatnie odkrycie na forum - dywergencja riczardiańska

Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 22:13 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a EUR/USD pojdzie jutro jeszcze w gore czy tej dzisiejszej swiecy duzej - bedzie koretka na pd,
czy ta wielka korekta od Swiat sie konczy czy nie ?
czy ta wielka korekta od Swiat sie konczy czy nie ?
- atlanticos
- Maniak
nie chodzi o to czy sygnal jest dobry czy zly i czy ktos go sprzedaje czy nie... na tej samej analizie jeden zarobi a drugi straci, albo zarobi mniej i to żadna tajemnica... Wszystko zależy od głowyCiapul pisze:i nigdy nie słuchaj innych i nie posiłkuj sie cudzymi sygnałami bo zawsze bedziesz w plecy... nie ma innego wyjscia

-- Dodano: 13 lut 2014, 22:15 --
Ciapul pisze:dywergencja riczardiańska

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz