na złocie? w ktorą stronęMatthew414 pisze:Ogień widzę ... widzę ogień oO

na złocie? w ktorą stronęMatthew414 pisze:Ogień widzę ... widzę ogień oO
gold opuszcza górą kanał wzrostowy. cel minimalny to okolice 1330 linia spadkowa. z s bym uważał jak przebije poziomy 1330-50 to realizacja formacji podwójnego dna, z tp w okolicach 1430 staje się realna. optymistyczny poziom dla pozycji długich to okolice 1600niemiaszek pisze:sorki, ale nie pomogę w tym temacie, bo wogóle nie dotykam, nie analizuje, głowy sobie tym nie zawracam...yareck1 pisze:Niemiaszek co myslisz o złocie?![]()
może zapytaj pedro, on często na tym klika, zresztą jak klika to pisze w DT i wrzuca screena
Z takim przedziałem ruchu musisz się liczyć - 61,8 mogą trochę naruszyćZbychuM pisze:No to poczekam. Dzisiaj z tego co zauważyłem nieźle można było na gazie zarobić. Wystarczyło tylko L obstawić
Myślałem, że na dół leciBemowo1 pisze:Mega korekta była - 50 pips - mogłeś uciecZbychuM pisze:Kuźwa, ale ileż można kisić....
marciin pisze:co myślicie o sprzedaży aud/usd
Bemowo1 pisze:
Z takim przedziałem ruchu musisz się liczyć - 61,8 mogą trochę naruszyć
Najważniejsze pytanie, to czy zakończy się na tym 1,67 czy pójdzie wyżej.Bemowo1 pisze:Z takim przedziałem ruchu musisz się liczyć - 61,8 mogą trochę naruszyć