no nie wiedzialem ze jest tu ktos kto ma dostep do wolumenu interbankurambo pisze:tylko jeżeli wszyscy na S na edku to wszyscy zarabia a kto straci

no nie wiedzialem ze jest tu ktos kto ma dostep do wolumenu interbankurambo pisze:tylko jeżeli wszyscy na S na edku to wszyscy zarabia a kto straci
Nie umiemBemowo1 pisze:możesz wrzucić fotę?harymilloki pisze:Na edku mamy korektę ABC z zasięgiem spadku 1,34800. Kończymy falę C. Wcześniej wydawało mi się że jeszcze podbijemy do 1,37060 ale jest to już mało prawdopodobne... Choć jeszcze nie wykluczone:)
chętnie skrytykuję
czyli tak jak analitycy w latach 70harymilloki pisze:Nie umiemBemowo1 pisze:możesz wrzucić fotę?harymilloki pisze:Na edku mamy korektę ABC z zasięgiem spadku 1,34800. Kończymy falę C. Wcześniej wydawało mi się że jeszcze podbijemy do 1,37060 ale jest to już mało prawdopodobne... Choć jeszcze nie wykluczone:)
chętnie skrytykujęWszystko na kartkach papierowych robię
nic sie nie bójTony S. pisze:.. a KABEL ? miał wczoraj lecieć w przepaść - a wygląda, że mnie pociągnie w otchłań /pół depo zapakowane w S/
kangur ma opcję na 0.9 o której Niemiaszek wspominałNowy123 pisze:kangaro 38 spadku doszedl i S po jakies podwojne denko