Dziurę, to Ty masz w głowie, i to konkretną.KNP pisze:Otoz nalezy zapamietac dzisiejsza date gdyz chlopaki zrobia dziure w suficie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
jezuuuu Pedro - nie miałes ładniejszej fotki 

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
nudny ten forex... siedzisz, caly dzien na wykresie... zeby dostac sygnal... dostajesz, zamykasz minimum na zero... i znowu, siedzisz i czekasz na sygnal ... i w koło Macieju... 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Albo następny stop. 168.4pedro pisze:rzeznik, S? target: 168.87 ? https://www.tradingview.com/x/qDDIxgeu/
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
specjalnie dla Ciebie skarbie... https://www.tradingview.com/x/uTd0tnLo/Ciapul pisze:jezuuuu Pedro - nie miałes ładniejszej fotki
Jutro też jest dzień.
ale jaktycznie jak te 1,37 wytrzymie, to mamy potwierdzenie podójnego szczyty na edku... i wtedy poniżej 1,33 powinniśmy spaśc, technicznie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak bansterka uprze się nadal dymać 200 ema na h4 to wczorajszy ruch spadkowy można zakwalifikować jako a, dzisiaj b i jutro c, więc kombinować mogą.BOCZEK pisze:ale jaktycznie jak te 1,37 wytrzymie, to mamy potwierdzenie podójnego szczyty na edku... i wtedy poniżej 1,33 powinniśmy spaśc, technicznie
impuls wzrostowy silniejszy od spadkowego,
a kabel jeszcze mącić może ostatnie podfale
H4 w porównaniu, do h1 nie takie straszne, ale jeszcze sie nie close
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zobaczmy kto pod 16 będzie silniejszy
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
highend pisze:A tak serio to zasięg spadku kabla wychodzi mi z wykresu na okolice 1,6510-40
Potem up na nowy szczyt.
Z kolei sp500 wyglada mi spadek w okolice 1790.... I być może up na nowe szczyty, nawet rysowałem taka fale niedawno....
Sie cholera sprawdza jak na razie
teraz podbijanko pod domkniec luki na SP500 i dalej w dol