DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Wystąpienie Pani Yellen zostało przełożone z powodu złych warunków pogodowych.
-
- Fanatyk
...ja,lukpiasek pisze:RGR na złocie h1 jeśli nie rozwalą 1296 to od 15 powinno złotko tanieć , ktoś ma podobne zdanie ?
odmienne

A tak serio to zasięg spadku kabla wychodzi mi z wykresu na okolice 1,6510-40
Potem up na nowy szczyt.
Z kolei sp500 wyglada mi spadek w okolice 1790.... I być może up na nowe szczyty, nawet rysowałem taka fale niedawno....
Sie cholera sprawdza jak na razie
Potem up na nowy szczyt.
Z kolei sp500 wyglada mi spadek w okolice 1790.... I być może up na nowe szczyty, nawet rysowałem taka fale niedawno....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
moim zdaniem zadnen big monej jeszcze nie wszedł w rynek, niech detal sie sam wykonczy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
korekta na kablu może się ciągnąć przez cały przyszły tydzień, chyba,że mega knot zrobimy na świecy tygodniowej (kolejny) - i wtegy wariant ostatnich ruchów na D jako trójkąt abcde (który wcześniej wskazywałem - zjazd do 1.6150)highend pisze:A tak serio to zasięg spadku kabla wychodzi mi z wykresu na okolice 1,6510-40
Potem up na nowy szczyt.
Nyxa pisze:Wystąpienie Pani Yellen zostało przełożone z powodu złych warunków pogodowych.
myslalem ze zlych danych ahaha
no cóż to powodzenia ja biorę S 1293 sl 1299 tp 1259Tomasz196407 pisze:...ja,lukpiasek pisze:RGR na złocie h1 jeśli nie rozwalą 1296 to od 15 powinno złotko tanieć , ktoś ma podobne zdanie ?
odmienne

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

rzeznik, S? target: 168.87 ? https://www.tradingview.com/x/qDDIxgeu/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
dużo zależeć będzie od dzisiejszego i jutrzejszego zamkniecia,highend pisze:A tak serio to zasięg spadku kabla wychodzi mi z wykresu na okolice 1,6510-40
Potem up na nowy szczyt.
jesli dzisiaj będzie C < 1,6588 to na D1 będę miał nieudany retest przełamanej LT i ładną spadającą gwiazdę
jesli jutro będzie C < 1,6480 to D1 pokaże gwiazdę wieczorną ,a W1 nie wiem co, ale napewno to nie będzie prowzrostowe

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ryczard, jesli to ty to czas się w S zapakowacKNP pisze:Otoz nalezy zapamietac dzisiejsza date gdyz chlopaki zrobia dziure w suficie

jo,jo,jo, gadam tak co dziennie od dwuch dni przed ustaleniem stopu przez EjBiCiCiapul pisze: dużo zależeć będzie od dzisiejszego i jutrzejszego zamkniecia,
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 15:36 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!