edek i kabel kroty nie poroboli, czyli wychodzi na to ze mało relizacji było na tych eLkach z rana....Nyxa pisze:Uważajcie z tymi Lkami. Dane są gorsze od prognoz ale tylko niewiele, a jeżeli weźmiemy pod uwagę to co działo się na EDKU rano to można się pokusić o stwierdzenie, że zostały już one zdyskontowane.
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:edek i kabel kroty nie poroboli, czyli wychodzi na to ze mało relizacji było na tych eLkach z rana....Nyxa pisze:Uważajcie z tymi Lkami. Dane są gorsze od prognoz ale tylko niewiele, a jeżeli weźmiemy pod uwagę to co działo się na EDKU rano to można się pokusić o stwierdzenie, że zostały już one zdyskontowane.
Grali pod gorsze dane z USA. Są bliskie konsensusu więc zaraz może być realizacja. Trzeba czekać na to co zrobią.
Reakcji też nie było wielkiej, co może dawać do myślenia.
- harymilloki
- Maniak
Jeszcze troszeczkę i dopiero jebnie
Chyba się lekko pomyliłem ale NADAL licze na niezłe TĄPNIĘCIE w dół... Pomyłka w obliczeniach... 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Jeszcze musi troszeczkę podciągnąć do góry i na EDKU i na ZŁOCIE i dopiero wtedy z górki.... Poziom do wchodzenia w S to 1.37037
"cierpliwość popłaca..."
zgadzam się ewakuacja z eLek na edku chyba wraca na jakis czas risk off
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jesli teraz ma byc jako taka poprawa
cykliczna to moze pomysle o umocnieni USA ???? jesli to nie trwala tendencja

co? bo nie kumam przekazu?Nowy123 pisze:jesli teraz ma byc jako taka poprawacykliczna to moze pomysle o umocnieni USA ???? jesli to nie trwala tendencja
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dlaczego musi? Z jakiej analizy Ci to wyszło?harymilloki pisze:Jeszcze musi troszeczkę podciągnąć do góry i na EDKU i na ZŁOCIE i dopiero wtedy z górki.... Poziom do wchodzenia w S to 1.37037

Ale rozkmnina z tym edkiem 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.