DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
moja interpretacja danych mówi L, instynk każe L, emocje L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- krzychu3_1989
- Pasjonat
korekta do iluBemowo1 pisze:na kablu zrobiliśmy nowy szczyt - więc możemy zbliżać się do korekty i następnie atak na 1.68-1.70
i co z danymi
zeby nie było dokładnie to samo co w żółtym jajuBemowo1 pisze:na kablu zrobiliśmy nowy szczyt - więc możemy zbliżać się do korekty i następnie atak na 1.68-1.70
https://www.tradingview.com/x/pHHAzL1M/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
przebije ten opór 1.368 czy tp trzeba robić??
ciekawe
ciekawe
dobrym pomysle mbylozamkniecie S na cofce:) na edku
RISK ON
RISK ON
nikt tam na tych oprach się jednak w L pakowac nie chce
poczekał bym na h1, zobaczył jak się zamkną, jak sie zamknąc w okolicach 1,368 bez większych knotów, wtedy bym celował w L
poczekał bym na h1, zobaczył jak się zamkną, jak sie zamknąc w okolicach 1,368 bez większych knotów, wtedy bym celował w L
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 14:41 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale yebło! 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
usdcad i kiwi najładniej zareagowaly 
Swoją drogą jakaś sciema te dane

Swoją drogą jakaś sciema te dane
Uważajcie z tymi Lkami. Dane są gorsze od prognoz ale tylko niewiele, a jeżeli weźmiemy pod uwagę to co działo się na EDKU rano to można się pokusić o stwierdzenie, że zostały już one zdyskontowane.
Edit. Ja swoją eskę cały czas trzymam, jak wybiją kanał to złapie mi SL.
Edit. Ja swoją eskę cały czas trzymam, jak wybiją kanał to złapie mi SL.

Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 14:42 przez Nyxa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgodzę się.Nyxa pisze:Uważajcie z tymi Lkami. Dane są gorsze od prognoz ale tylko niewiele, a jeżeli weźmiemy pod uwagę to co działo się na EDKU rano to można się pokusić o stwierdzenie, że zostały już one zdyskontowane.