DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
dobra nie płacz, wziąłem jednego L z TP 1.37313
choć to na oporze i przed danymi, no ale trudno
choć to na oporze i przed danymi, no ale trudno
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 14:09 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
powinieneś grać tylko na demo jeśli nadal sie sugerujesz opiniami innych, nie nadajesz sie jeszcze do realnej kasy daję 100% gwarancji że zbankrutujesz tracąc wszystko co masz na koncie jesli nie wyplacisz reszty teraz, poprostu jeszcze zbyt mało wiesz i umiesz ,ćwicz na demo lepiej szkoda twoich nerwów i kasyjacek3636 pisze:nie pisz glupot z kapelusza i obstawiaj a nie piszesz bo ci sie podoba , poprostu macisz ludzia w glowachas28 pisze:jacek3636 a ci się wydaje że jak ktoś podłoży worek kasy to wtedy jego opinia jest racjonalna,
masz ochotę to S i do przodu, nie patrz na innych

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- harymilloki
- Maniak
Dzisiejszy dzień będzie moim dniem sądu... Jeśli okaże się że EDEK spadnie to znaczy że mój system się sprawdza... Jeśli idziemy do góry to będę mógł stwierdzić że moja strategia jest do baniiiiiiiiiiiiiiii ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Na jakim przedziale czasowym grasz ?harymilloki pisze:Dzisiejszy dzień będzie moim dniem sądu... Jeśli okaże się że EDEK spadnie to znaczy że mój system się sprawdza... Jeśli idziemy do góry to będę mógł stwierdzić że moja strategia jest do baniiiiiiiiiiiiiiii ...
Pozdrawiam
Jest tak;
\kabel i edek na szczytach, oporach,
bedzie tak;
albo te sufity popękają, bo jak wejdą dobre dane to mamy L jak nic ,
Plan;
poczekać trzeba jeszcze na Mrs. JODE, wiec szybki trejd, nie wim czy s czy L, ale coś załpac można i szybko relizowac
bedzie tak;
Plan;
poczekać trzeba jeszcze na Mrs. JODE, wiec szybki trejd, nie wim czy s czy L, ale coś załpac można i szybko relizowac
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale jej dzisiaj nie ma... odwołali wczorajBOCZEK pisze: poczekać trzeba jeszcze na Mrs. JODE,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edek na danych 100p w góre a pozniej powolne osuwanieharymilloki pisze:Dzisiejszy dzień będzie moim dniem sądu... Jeśli okaże się że EDEK spadnie to znaczy że mój system się sprawdza... Jeśli idziemy do góry to będę mógł stwierdzić że moja strategia jest do baniiiiiiiiiiiiiiii ...

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

do takiej strategi trzeba mieć dobrego brokera który nie wywali cię na szczytach,BOCZEK pisze:Jest tak;
bedzie tak;
Plan;
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
harymilloki pisze:Dzisiejszy dzień będzie moim dniem sądu... Jeśli okaże się że EDEK spadnie to znaczy że mój system się sprawdza... Jeśli idziemy do góry to będę mógł stwierdzić że moja strategia jest do baniiiiiiiiiiiiiiii ...
symbolem strategii jest bilans Stop Lossów

na kablu zrobiliśmy nowy szczyt - więc możemy zbliżać się do korekty i następnie atak na 1.68-1.70