Przynajmniej Boczek widzi co banksterka zamierzaBOCZEK pisze:teraz jedyne co można zrobić, to zrelizować zysk, no na wchodzenie w pozycję to już za późno, no chyba ze dobry skalpik
jak edek się obije od 1,366, to lecim na 1,372
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
psxor pisze:Makroekonomicznie przy cieciu qe i poprawiajaca sie sytuacja w USA nie widze edka powyzej 1.37 a juz na pewno nie 1.38, zima dobiegnie konca niedlugo w USA, jak zasypia nas mega dobrymi danymi to bedzie jazda
tu przeciez nie chodzi o fundamenty ale aby pozbawic cie kay , pwny byl ten strzal w gore jak pisale, ze detal w esach poteznie siedzi i dobiera wiec bankstera zawsze jedzie w druga strone :0
eur/gbp tu może się sporo wydarzyć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
SPOKOJNIE , NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ... IDZIEMY W DÓŁ !!! KONIEC KROPKA
NIE DAJCIE SIĘ ZŁAPAĆ NA TAKĄ PODPUCHĘ.

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ja gram DT a nie Longtermyharymilloki pisze:SPOKOJNIE , NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ... IDZIEMY W DÓŁ !!! KONIEC KROPKANIE DAJCIE SIĘ ZŁAPAĆ NA TAKĄ PODPUCHĘ.

ale podpucha, fakt, może okazać się kozacka...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co do ujka - stoi w miejscu, a nawet spada. Jak dziś SP500 poleci na dół (a na to liczę) to i rzeźnik nieco zleci. Nadal obstawiam owe 168 na rzeźniku. A może rzeźnik pociągnie kabla..... Idę sobie teraz i zamykam ten burdel 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dajcie mi jakąś nadzieje, żę dzisiejsze dane z USD wpłyną na kurs funta i poleci w stosunku do dolara bo mnie szlag trafi 

nie wiem jak to skomentowaćharymilloki pisze:SPOKOJNIE , NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ... IDZIEMY W DÓŁ !!! KONIEC KROPKANIE DAJCIE SIĘ ZŁAPAĆ NA TAKĄ PODPUCHĘ.

- harymilloki
- Maniak
ZŁOTO TEŻ NIEDŁUGO RUNIE... MOŻE BYĆ JESZCZE JEDNO MAŁE PODBICIE DO GÓRY A POTEM DOWN...
"cierpliwość popłaca..."
dajemy ci znakmajor1987 pisze:dajcie mi jakąś nadzieje, żę dzisiejsze dane z USD wpłyną na kurs funta i poleci w stosunku do dolara bo mnie szlag trafi

Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 11:30 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!