DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Makroekonomicznie przy cieciu qe i poprawiajaca sie sytuacja w USA nie widze edka powyzej 1.37 a juz na pewno nie 1.38, zima dobiegnie konca niedlugo w USA, jak zasypia nas mega dobrymi danymi to bedzie jazda
jedno male ALE USD JPY patrzc a nie tylko EDEK a U J sto a miejscu po mimo ze SP500 wysoko a co bedzie jak SP500 zacznie korekcicBemowo1 pisze:dobry znak to będzie trochę wyżejEFFECTIVE pisze:
Spokojnie, na eurjpy odbili od LT z D1, to dobry znak
-- Dodano: 13 lut 2014, 11:56 --
Twojego depojacek3636 pisze:Koniec czego kolego ?pkubiu pisze:TO NIE WYCINANIE sl TO ZAMIANA TRENDU NA WZROSTOWY - TO KONIEC!
CHODŹ NORMALNE I ZASKOCZENIA BY NIE BYŁO GDYBY POSZŁO W DRUGA STRONĘ, JAK DO 12 NIE PÓJDZIE TO KONIEC

Couere bedzie zaraz przemawiał lecimy na 1,37 - zaraz zwymiotuje
chciwość jest dobra
Największe błędy jakie popełniam w moich transakcjach wynikają z brania pod uwagę fundamentówpsxor pisze:Makroekonomicznie przy cieciu qe i poprawiajaca sie sytuacja w USA nie widze edka powyzej 1.37 a juz na pewno nie 1.38, zima dobiegnie konca niedlugo w USA, jak zasypia nas mega dobrymi danymi to bedzie jazda
Ja mam calkiem na odwrotBemowo1 pisze:Największe błędy jakie popełniam w moich transakcjach wynikają z brania pod uwagę fundamentówpsxor pisze:Makroekonomicznie przy cieciu qe i poprawiajaca sie sytuacja w USA nie widze edka powyzej 1.37 a juz na pewno nie 1.38, zima dobiegnie konca niedlugo w USA, jak zasypia nas mega dobrymi danymi to bedzie jazda

co do KABLA to po jakies korekcie moze jakies duze ORGR powinni isc na 16800
niemiaszek pisze:co do pewności 100% na fx to można sobie...highend pisze:co do rzeźnika to tego R1 (170.81) nie byłbym taki pewien.
raczej bym celował w okolice 168 i dopiero mocne UP.![]()
napisałem to co widzę i jak po mojemu to wygląda na M5, ale czy tak będzie to gwarancji nikomu nie dawałem![]()
szklanej kuli też nie posiadam...![]()
jeżeli wrócą do pivota i potwierdzą zamknięciem świecy, wtedy należałoby obrać kierunek na S, narazie to poszły dane, ejek zleciał, kabel chwilowo ma dosyć wzrostów(choć bardzo chce dolecieć do R1), więc i na geja się przełożyło małe cofnięcie
![]()
dzień się jeszcze nie skończył, trzeba grać to co widać na ekg, reagować a nie czarować...
To przestawiamy na s?
Bemowo1 pisze:na oandzie kabel ponad 77% na s, edek 71. - wyrwą im jaja razem z wątrobącrok pisze:a moze bezrobotni wywina dzis walek o 14:30 i aby utrzymac dolara w to wroca ?
Nie wyrwą, kreski co raz bardziej poziome !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
teraz jedyne co można zrobić, to zrelizować zysk, no na wchodzenie w pozycję to już za późno, no chyba ze dobry skalpik
jak edek się obije od 1,366, to lecim na 1,372
jak edek się obije od 1,366, to lecim na 1,372
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
pisałem wczoraj że brakuje mi jeszcze jednego podjazdu i dopiero lecimy na pysk... troche mnie wczorajszym zjazdem zmylili ale wygląda na to że jednak uklepujemy górkę. Cierpliwosc wskazana bo miejsce dosc kluczowe - dopiero jak to wszystko pusci w górę nie bedzie zmiłuj w mojej ocenieharymilloki pisze:A może poprostu tworzymy formację do zjazdu .... Ja nadal utrzymuje swoje zdanie o poziomie 1,33900 ..

https://www.tradingview.com/x/CwqBT3Xv/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv