DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
jak funt nie przebije tego 1,651-650 to dalej bym go widział na 1,662 jutro po jutrze
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zobaczymy, może pare razy łbem walną o sufit, co prawda eur/gbp chyba się rozkręcaBOCZEK pisze:jak funt nie przebije tego 1,651-650 to dalej bym go widział na 1,662 jutro po jutrze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 14:38 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
1.73 : ) https://www.tradingview.com/x/6edRUsvs/ z tygodniowegoBemowo1 pisze:spoko Stary, tylko się nie bójade25 pisze:Panowie jak to teraz z tym funcikiem będzie ? Bo otworzyłem S-kę na 1.6520
1.70 więc SL nie warto ustawiać
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:a jak one same się tworzą? : ) ... bez ingerencji, itp?psxor pisze:Te motyle, nietoperze i inne gowna tego typu to mozna wsadzic miedzy bajki, rynkiem poruszaja tysiace maklerów w bankach, wyobrazasz sobie ze nagle ich boss makler wychodzi na mownice i do wszystkich mowi: hej, wlasnie wyrysowal sie motyl, wszyscy wlazimy w eSki!, ja Sobie nie wyobrazamBemowo1 pisze:jeszcze coś takiego wskaźnik mi wymalował -takze prosze, wszyscy tylko nie Ty, bo z 90% tutaj uzytkownikow sie smieje, nie chce i z Ciebie
W małym uproszczeniu

- harymilloki
- Maniak
polecam wbijać się w S na złocie, zaraz będziemy korekcić.... Złoto pozbawiło mnie w tamtym miesiącu troszeczkę kapitału ale mam nadzieję że zaraz odrobię stratę....
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
dziękuje, nie skorzystam, chętnie kupieharymilloki pisze:polecam wbijać się w S na złocie, zaraz będziemy korekcić.... Złoto pozbawiło mnie w tamtym miesiącu troszeczkę kapitału ale mam nadzieję że zaraz odrobię stratę....

Jutro też jest dzień.
gold lubi rgry i ogiery
- harymilloki
- Maniak
nie namawiam , każdy ma swoją analizę....pedro pisze:dziękuje, nie skorzystam, chętnie kupieharymilloki pisze:polecam wbijać się w S na złocie, zaraz będziemy korekcić.... Złoto pozbawiło mnie w tamtym miesiącu troszeczkę kapitału ale mam nadzieję że zaraz odrobię stratę....
"cierpliwość popłaca..."
na jakiej podstawie to S ?harymilloki pisze:nie namawiam , każdy ma swoją analizę....pedro pisze:dziękuje, nie skorzystam, chętnie kupieharymilloki pisze:polecam wbijać się w S na złocie, zaraz będziemy korekcić.... Złoto pozbawiło mnie w tamtym miesiącu troszeczkę kapitału ale mam nadzieję że zaraz odrobię stratę....
Jutro też jest dzień.
podwójny szczyt na h1....pedro pisze:
na jakiej podstawie to S ?