do eSki czy do TP?Nowy123 pisze:grr braklo paru pisow
DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ooj jeszcze się musze uczyć duuużo wszyscy chyba poszli w buy a ja stałem i patrzałem na to zamiast iść za waszym głosem
gratuluje zysków 

za t ona rzezniku gorna banda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no w końcu bemowo dobrze prawisz
polać mu
a tak poważnie to następne dni pokażą czy mamy racje i słabość funta będzie porażająca

a tak poważnie to następne dni pokażą czy mamy racje i słabość funta będzie porażająca

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
ja bym na kablu grubego S szukal dopiero w przedziale 6560-6625 - na d1 i h4 ma jeszcze miejsce do wzrostów...lukpiasek pisze:wziołęm short na kablu 6526 przez kilka dni wyżej nie będzieP3rkoz pisze:Kabel spadnie, taki mam sygnał
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
bemowo ja nie zagralm w koncu na L aiedze na zlotku zajechany jestem dobrze pod kreska , cos mnike wczoraj opentalo , jak myslisz zjedzie cos ?
myslicie, ze bankstera odpusci krosy funtowy, i poleci w dół od razu??
....

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kabel podejdzie jeszcze do 1.6530-40 ? czy juz koniec?
nie sądzę - wczoraj miałeś możliwość ucieczki - jesteśmy w kanale wzrostowym...jacek3636 pisze:bemowo ja nie zagralm w koncu na L aiedze na zlotku zajechany jestem dobrze pod kreska , cos mnike wczoraj opentalo , jak myslisz zjedzie cos ?
Kangur dojechał do oporu a gold i kangur są trochę powiązane
6630 też jest mozliweallure pisze:kabel podejdzie jeszcze do 1.6530-40 ? czy juz koniec?

Jutro też jest dzień.