DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
znowu dziś zmiennośc jak na rybach... i na pejsatych trzeba czekac... Carney, daj zmiennosc ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wszyscy słyszeli , nikt nie widziałas28 pisze:a o 153 mld słyszałeś?

po za tym to już historia
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jaka historiaCiapul pisze:wszyscy słyszeli , nikt nie widziałas28 pisze:a o 153 mld słyszałeś?
po za tym to już historia

Jutro też jest dzień.
go cable go !!!
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A u mnie naparza śniegiem i co? Hmmm ??? Na deskę jadę
Miłego dnia
S na Edku trzymam i nie puszczam

Miłego dnia

S na Edku trzymam i nie puszczam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 11:27 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
na kablu już wiedzą?
banksteraz na KABLU juz go podciaga przed danymi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Kabel spadnie, taki mam sygnał
spadnie do nieba...P3rkoz pisze:Kabel spadnie, taki mam sygnał
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami