DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
co myślicie o DAX ?
[b]Droga do celu to nie połowa przyjemności, to cała przyjemność.[/b]
dax jak wulkan wystrzeli 
-- Dodano: 11 lut 2014, 11:53 --
a może, nawet spadanie,
w typowaniu dobrego analityka reasekuracja to podstawa

-- Dodano: 11 lut 2014, 11:53 --
a może, nawet spadanie,
w typowaniu dobrego analityka reasekuracja to podstawa

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Lub Jelen (tzw przez jednego z Kolegów YODA) doleje oliwy do ogniaBOCZEK pisze:jak jeleń tego nie dwróci, to lecim z kablem na 1,68 i edkiem na 1,4
myślę że po takim gapie to przetestuje ostatnie szczyty a na pewno sie do nich zbliży
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
hmm ciewy uklad na edku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kabel, optuje przy trójkącie wzwyżkowym na H1, przy trendzie wzrostowym na Daily i mocnych dwóch pinbarach (Pr wzrostowych na Daily). Z technicznego punktu widzenia to idzie na wzrost.
Teraz pytanie co będzie o 16 ? Dodatkowo wysoki funt nie jest wygodny dla Brytoli.
Szczerze sam nie wiem czy L czy S/ Bardzo korci mnie L.
Oczywiście moge być w błędzie
Teraz pytanie co będzie o 16 ? Dodatkowo wysoki funt nie jest wygodny dla Brytoli.
Szczerze sam nie wiem czy L czy S/ Bardzo korci mnie L.
Oczywiście moge być w błędzie
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
Panowie czy u/pln nie wygląda wam jakby miał nastąpić szybki wzrost do 3.10-3.12 ? ma ktoś jakąs opinie ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

zulus72 pisze:co myślicie o DAX ?
9360 przesli teraz nastepny zasiek natrafili 9400
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rgr buduje - obecnie prawe ramię tworzymyNowy123 pisze:zulus72 pisze:co myślicie o DAX ?
9360 przesli teraz nastepny zasiek natrafili 9400
To gdybanie w stylu co dziś powie jelen i jutro ebclukpiasek pisze:Panowie czy u/pln nie wygląda wam jakby miał nastąpić szybki wzrost do 3.10-3.12 ? ma ktoś jakąs opinie ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.