szorcika juz zabralem z zyskeim kika pozycji jeszcze jest ale zabezpeczone SLw zero. myślę że lada chwila mi je wyczyści i edek podbije trochę wyżej
DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
zełus czy jak ci tam - jestes w mojej ocenie za mało bystry żeby to zrozumieć
szorcika juz zabralem z zyskeim kika pozycji jeszcze jest ale zabezpeczone SLw zero. myślę że lada chwila mi je wyczyści i edek podbije trochę wyżej
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
trafiony zatopiony, dziekujeyeahman pisze:zełus czy jak ci tam - jestes w mojej ocenie za mało bystry żeby to zrozumieć![]()
Moim zdaniem na teraz jest wybicie z trójkata zwyżkującego górą na H1 Kabel 
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
MGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz jest wybicie z trójkata zwyżkującego górą na H1 Kabel
raczej fake
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
rzeznik na maksie tego tygodnia, ciekawe czy będzie czapka, czy 169 pojdzie...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Na kablu h1 to ja mam kanaz 1,6445
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
lukpiasek pisze:MGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz jest wybicie z trójkata zwyżkującego górą na H1 Kabel
raczej fake
Fakt, ten opór dośc duży mówisz, że nie przejdzie ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
może jakiś fryzjer wyjaśniatlanticos pisze:ja też nie wiem ale fajnie brzmi![]()
![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Tommy_Boss
- Pasjonat

pedro pisze:rzeznik na maksie tego tygodnia, ciekawe czy będzie czapka, czy 169 pojdzie...
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
tak mi sie cosik zdaje ze na g/u h4 mamy realizacje zasiegu oRGR
https://www.tradingview.com/x/8cbRpkre/
-- Dodano: wt 11-02-2014, 11:20 --
więc jeśli teraz mielibyśmy wracać to sądzę że realnym celem bedzie 635X
https://www.tradingview.com/x/8cbRpkre/
-- Dodano: wt 11-02-2014, 11:20 --
więc jeśli teraz mielibyśmy wracać to sądzę że realnym celem bedzie 635X
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 11:20 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...