DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
drogi chłopczyq, gram na m1 i m5, a ty jak zwykle gadasz głupoty, i tak zero poważania, a tak się starasz zeby być na forum i pisac... i po co?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ciecie qe jest juz w cenie... nie ma braku cięcia ; )BOCZEK pisze:może przez 30 minut nic się nie zmieniło, ale jak bys był bystry to godzinę temy bys wzioł L na kablu, zrealizował zysk 25pipsowy, a tak od 10 siedzisz przed tym monitorem i tylko sie patrzysz
-- Dodano: pn 10-02-2014, 16:23 --
swoją drogą L na edku zamkniete, tak mysle o tym S i ciecie QE...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:będą plusy znowu... na indeksach,Nowy123 pisze:hop hop szybkie podbicie FUTOW USA iUSD JPY pod otwarcie kasowego
oporowo tak latwo nie przejda ich i gorna banda wiec raczej kiszona dzis
-- Dodano: pn 10-02-2014, 16:27 --
pedro pisze:ciecie qe jest juz w cenie... nie ma braku cięcia ; )BOCZEK pisze:może przez 30 minut nic się nie zmieniło, ale jak bys był bystry to godzinę temy bys wzioł L na kablu, zrealizował zysk 25pipsowy, a tak od 10 siedzisz przed tym monitorem i tylko sie patrzysz
ale nie ma w cenach calkowitego zakonczenie dodruku i podniesieniu stop % np o jakies 0,25 %
obeta qe podniosa stopy, i co konsola?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no wariat jestesNowy123 pisze:pedro pisze:będą plusy znowu... na indeksach,Nowy123 pisze:hop hop szybkie podbicie FUTOW USA iUSD JPY pod otwarcie kasowego
oporowo tak latwo nie przejda ich i gorna banda wiec raczej kiszona dzis
-- Dodano: pn 10-02-2014, 16:27 --
pedro pisze:ciecie qe jest juz w cenie... nie ma braku cięcia ; )BOCZEK pisze:może przez 30 minut nic się nie zmieniło, ale jak bys był bystry to godzinę temy bys wzioł L na kablu, zrealizował zysk 25pipsowy, a tak od 10 siedzisz przed tym monitorem i tylko sie patrzysz
ale nie ma w cenach calkowitego zakonczenie dodruku i podniesieniu stop % np o jakies 0,25 %

przeciez zabiliby emerging markety, u siebie tez panike by wywołali.... inflacji poki co nie ma, więc nie wiem dlaczego tak miałoby byc jak piszesz

Jutro też jest dzień.
chociaż i tak jestem zdania ze to qe nie jest w cenie, ale dopiero bedzie, stopniowo
Tak myślę!
Tak myślę!
mam inne zdanie : )BOCZEK pisze:chociaż i tak jestem zdania ze to nie jest w cenie, ale dopiero bedzie, stopniowo
Jutro też jest dzień.
ja wiem ze w cenie jest obciecie o 10, na ile w cenie jes obciecie o kolejne 10, no moje po ostatnich danych, wcale nie jest w cenie ponieważ:
Szefowa FED ma zaprezentować półroczny raport nt. polityki monetarnej o godz. 16:00.
to bedzie raport z tego się wydarzyło, i tego nie ma w cenie, bo nikt nie wie co powie, jednak z drugej strony
ednak już pojawiły się spekulacje, że tekst wystąpienia mógłby zostać opublikowany nawet o godz. 14:30 – być może dlatego, aby dać Kongresmenom czas na przygotowanie pytań.
Szefowa FED ma zaprezentować półroczny raport nt. polityki monetarnej o godz. 16:00.
to bedzie raport z tego się wydarzyło, i tego nie ma w cenie, bo nikt nie wie co powie, jednak z drugej strony
ednak już pojawiły się spekulacje, że tekst wystąpienia mógłby zostać opublikowany nawet o godz. 14:30 – być może dlatego, aby dać Kongresmenom czas na przygotowanie pytań.
Tak myślę!
Tak myślę!
kabel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.