Też na to liczę bo kiszę S od zeszłego tygodnia 1775Nowy123 pisze:to waluta surowcowa wiec jest tak bezpieczna jak Chinydavor5 pisze:teraz w to gramy na Australijczyku![]()
http://www.mql5.com/en/charts/1432418/a ... klerski-bz
to będzie szok dla wszystkich jak cena sięgnie znów 1.00
a kapitał szuka bezpiecznego miejsca a kangury i misie koale są bezpieczne i godne zaufania)
![]()
i tamtejsz banka na nieruchomościach
-- Dodano: pn 10-02-2014, 15:06 --
MGrzech pisze:Trojkat spadkowy USDJPY 15m![]()
jesli to 3 duze a na SP500 mamy 2 jke i czekamy tez na 3 w okolicach 1700 to jakos tak to by moglo spasic sie okażę niebawem
DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
edka wziołem L, po się pojawił japońsko swieczkowy sygnał na h1, ale kabello, to sam już nie wiem
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Też mam L i czekam od 1,36263BOCZEK pisze:edka wziołem L, po się pojawił japońsko swieczkowy sygnał na h1, ale kabello, to sam już nie wiem

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
tez mam jakies podebrane S po 85 90 czekam na gorna bande ale ta tak delikatnie bo na razie ta wizja z 2 taka licha jak wyjdzie YELEN babcia i zacznie krecic makaronseaman pisze:Też na to liczę bo kiszę S od zeszłego tygodnia 1775Nowy123 pisze:to waluta surowcowa wiec jest tak bezpieczna jak Chinydavor5 pisze:teraz w to gramy na Australijczyku![]()
http://www.mql5.com/en/charts/1432418/a ... klerski-bz
to będzie szok dla wszystkich jak cena sięgnie znów 1.00
a kapitał szuka bezpiecznego miejsca a kangury i misie koale są bezpieczne i godne zaufania)
![]()
i tamtejsz banka na nieruchomościach
-- Dodano: pn 10-02-2014, 15:06 --
MGrzech pisze:Trojkat spadkowy USDJPY 15m![]()
jesli to 3 duze a na SP500 mamy 2 jke i czekamy tez na 3 w okolicach 1700 to jakos tak to by moglo spasic sie okażę niebawem
UJ idzie zgodnie z EJ, za EJ pewnie sie posypie też EU, a za nimi kabello...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie mam jaj zeby MC zaliczyć, Ryskuand_rest_now pisze:zaraz się rozdzielą edek i kabel, kabel w dół, a edek w góre, nie masz jaj, żeby tak zagraćBOCZEK pisze:UJ idzie zgodnie z EJ, za EJ pewnie sie posypie też EU, a za nimi kabello...

Tak myślę!
Tak myślę!
hop hop szybkie podbicie FUTOW USA iUSD JPY pod otwarcie kasowego 

będą plusy znowu... na indeksach,Nowy123 pisze:hop hop szybkie podbicie FUTOW USA iUSD JPY pod otwarcie kasowego
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
może przez 30 minut nic się nie zmieniło, ale jak bys był bystry to godzinę temy bys wzioł L na kablu, zrealizował zysk 25pipsowy, a tak od 10 siedzisz przed tym monitorem i tylko sie patrzysz
-- Dodano: pn 10-02-2014, 16:23 --
swoją drogą L na edku zamkniete, tak mysle o tym S i ciecie QE...
-- Dodano: pn 10-02-2014, 16:23 --
swoją drogą L na edku zamkniete, tak mysle o tym S i ciecie QE...
Tak myślę!
Tak myślę!