DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Nabrałem nowego spojrzenia na edka
H4

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Czym Ci ro kabel powteierdził Ryśku, tym ze wczoraj była niedziela, a po niedzieli troche w nocy japońce z chińczykami pohandlowali ?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
złotko moim zdaniem 1290 ma opór z kanału wzrostowego. ale gram pod scenariusz orgr (można tam zauważyć), a tym samym poziom 1320-30 do linii. obecnie poziom 1275 jest skuteczną barierą.lukpiasek pisze:odnośnie złota myślę że rejon 1290-1300 będzie kluczowym miejscem na ocene czy złoto przebije ten rejon czy od niego odbije póki co sentyment się utrzymuje wzrostowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zobaczymy czy dalej bedzie golebia

Witam wszystkich. Co sądzicie o AUDUSD?
Mi to wygląda na wychodzenie na północ tylko nie wiem czy nie będzie jeszcze małego zejścia...
Mi to wygląda na wychodzenie na północ tylko nie wiem czy nie będzie jeszcze małego zejścia...
ja mam inny scenariusz i poziom 1320-30 bedzie dla mnie sl pod shorty z poziomu 1290-1300 które bede miał zamiar otworzyć póki co mam jakieś Lki z tp okolice 1290 więc ci kibicuje wzrostów na razieadk77 pisze:złotko moim zdaniem 1290 ma opór z kanału wzrostowego. ale gram pod scenariusz orgr (można tam zauważyć), a tym samym poziom 1320-30 do linii. obecnie poziom 1275 jest skuteczną barierą.lukpiasek pisze:odnośnie złota myślę że rejon 1290-1300 będzie kluczowym miejscem na ocene czy złoto przebije ten rejon czy od niego odbije póki co sentyment się utrzymuje wzrostowy

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

czyli masz taki sam scenariusz początkowy, bo na 1290 może zawrócić do dolnej bandy kanału wzrostowego, aczkolwiek zamknięcie powyżej 1260 uznam jako dużą szansę na 1320lukpiasek pisze:ja mam inny scenariusz i poziom 1320-30 bedzie dla mnie sl pod shorty z poziomu 1290-1300 które bede miał zamiar otworzyć póki co mam jakieś Lki z tp okolice 1290 więc ci kibicuje wzrostów na razieadk77 pisze:złotko moim zdaniem 1290 ma opór z kanału wzrostowego. ale gram pod scenariusz orgr (można tam zauważyć), a tym samym poziom 1320-30 do linii. obecnie poziom 1275 jest skuteczną barierą.lukpiasek pisze:odnośnie złota myślę że rejon 1290-1300 będzie kluczowym miejscem na ocene czy złoto przebije ten rejon czy od niego odbije póki co sentyment się utrzymuje wzrostowy![]()
![]()
kurza twarz... zero zmiennosci ... masakra jakas
.... jak już na pipsodajkach nie ma zmiennosci, WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE! 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
yeahman co znaczy H 4 ?
daje znikome szanse na większe wzrosty złota gdyż mocno obstawiam powrót do hossy na indeksach usa,europa,japonia a to powinno przecenić złoto znowu, te poziomy złota mogą się okazać punktem zwrotnym na kilka tygodni dlatego konczę L i przekręcam się na S póki co ze sporym sl bo to klasyczne łapanie szczytów czyli mocno ryzykowneczyli masz taki sam scenariusz początkowy, bo na 1290 może zawrócić do dolnej bandy kanału wzrostowego, aczkolwiek zamknięcie powyżej 1260 uznam jako dużą szansę na 1320

oczywiście przy takich mocnych spadkach częsc pozycji pojedzie przez kilka dni może dłuzej , czas pokaże
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem