DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOCZEK pisze:bo edek bedzie spadałMGrzech pisze:Dlaczego funcik tak spada dzisiaj ?
Czyli powrot w okolice wsparcia 1.36200 ?

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
dziś jest poniedziałek, niech rynek wróci do siebie po weekendzie,
jak na razie edek broni kanału wzrostowego tego z m5 i m15, którego dołek został utworzony pzed ebc, jak go obroni, to ryśkowe 1,317 wraca do gry, jeśli puści to mozemy miec niżej niż 1,36
kto wie
bo na kablu idzie jakaś korekta, ta korekta też może tworzy się w celu wyznaczenia kanału, bądź to jego potwierdzenia.
MGrzech, tutaj się sytuacja zmienia co 30 minut, i moze być tak, jak się spodziewasz, czyli ze rynek Cie zaskoczy
tutaj nie ma pewniaków
-- Dodano: pn 10-02-2014, 12:12 --
a tak na marginesie, jesli edek ma rosnąc to ostanim miejscem w którym bede myślał o L jest poziom 1,355
jak na razie edek broni kanału wzrostowego tego z m5 i m15, którego dołek został utworzony pzed ebc, jak go obroni, to ryśkowe 1,317 wraca do gry, jeśli puści to mozemy miec niżej niż 1,36
kto wie
bo na kablu idzie jakaś korekta, ta korekta też może tworzy się w celu wyznaczenia kanału, bądź to jego potwierdzenia.
MGrzech, tutaj się sytuacja zmienia co 30 minut, i moze być tak, jak się spodziewasz, czyli ze rynek Cie zaskoczy

-- Dodano: pn 10-02-2014, 12:12 --
a tak na marginesie, jesli edek ma rosnąc to ostanim miejscem w którym bede myślał o L jest poziom 1,355
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co nazywacie kabelkiem ? bo jestem tu pierwszy raz ?
kabelek to para Funt/dolar amerykański GBP/USD
gbpusd, a rzeznik to gbpjpy... a kangór to audusd .... a kiwi to nzdusd .... a kebab to usdtry .... a maczeta to usdmxn ....jacek3636 pisze:co nazywacie kabelkiem ? bo jestem tu pierwszy raz ?

bambus jeszcze jest, to chyba usdzar...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Sory ze odbiegne od tematu gra ktos systemem Vegas moze ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
odnośnie złota myślę że rejon 1290-1300 będzie kluczowym miejscem na ocene czy złoto przebije ten rejon czy od niego odbije póki co sentyment się utrzymuje wzrostowy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

http://stooq.pl/n/?f=845925
-- Dodano: pn 10-02-2014, 12:36 --
EJEK - EUR JPY dodac wymienionego do tego rzeznik i mamy potocznie mówiąc pipsodajki
- UJEK - USD JPY
EDEK - EUR USD
-- Dodano: pn 10-02-2014, 12:36 --
pedro pisze:gbpusd, a rzeznik to gbpjpy... a kangór to audusd .... a kiwi to nzdusd .... a kebab to usdtry .... a maczeta to usdmxn ....jacek3636 pisze:co nazywacie kabelkiem ? bo jestem tu pierwszy raz ?
bambus jeszcze jest, to chyba usdzar...
EJEK - EUR JPY dodac wymienionego do tego rzeznik i mamy potocznie mówiąc pipsodajki
- UJEK - USD JPY
EDEK - EUR USD
dzieki pedro ,