DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
kabelek teraz spokojnie w kierunku 1,60
zbyt dużo zasieków po drodze.... jeżeli w ogóle, to nie będzie spokojny zjazd... co więcej, skonsoliduje się wg mnie zarowno edi jak i kabel, na 2-3 dni...adk77 pisze:kabelek teraz spokojnie w kierunku 1,60
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
I tym samym rysioworld legł w gruzachzeuss pisze: Rysiek, jest kilka technicznych problemów przed osiągnięciem tego pozionu na edwardzie

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
A dzie ten blog zeussku...???zeuss pisze: Rysiek, jest kilka technicznych problemów przed osiągnięciem tego pozionu na edwardzie. Szczegóły na blogu.

Witam szanownych panów
i co panowie myśla z edkiem ?
i co panowie myśla z edkiem ?
jedyna poważny zasięg to 1,6250. jak przebiją ten poziom to stop losy doprowadzą nas niżej bardzo szybko. Troszkę może jeszcze później 1,61 powstrzymać. ale zakładam, że do końca lutego zrobimy retest wybitej flagi na poziomie właśnie 1,60 +/-50 pipsówpedro pisze:zbyt dużo zasieków po drodze.... jeżeli w ogóle, to nie będzie spokojny zjazd... co więcej, skonsoliduje się wg mnie zarowno edi jak i kabel, na 2-3 dni...adk77 pisze:kabelek teraz spokojnie w kierunku 1,60
zakładam jeszcze możliwość podejścia w okolice 1,65 jako test linii po wybiciu dołem z klina.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, 10:46 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
pedro pisze:zbyt dużo zasieków po drodze.... jeżeli w ogóle, to nie będzie spokojny zjazd... co więcej, skonsoliduje się wg mnie zarowno edi jak i kabel, na 2-3 dni...adk77 pisze:kabelek teraz spokojnie w kierunku 1,60
No i zgadzam sie, SL zlapany, i to na duuuuuuzym podjezdzie po spadkach.
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
kabel jutro ma baardzo istotnę publikację na którą nie pozostanie obojętny...pedro pisze:skonsoliduje się wg mnie zarowno edi jak i kabel, na 2-3 dni...
problem ma Carney, bo większość danych przemawia na korzyść funta a ten jest już tak wysoko że może zarżnąć wszystko co się udało im do tej pory osiągnąć....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zasiek, nie zasięgadk77 pisze:jedyna poważny zasięg to 1,6250. jak przebiją ten poziom to stop losy doprowadzą nas niżej bardzo szybko. Troszkę może jeszcze później 1,61 powstrzymać. ale zakładam, że do końca lutego zrobimy retest wybitej flagi na poziomie właśnie 1,60 +/-50 pipsówpedro pisze:zbyt dużo zasieków po drodze.... jeżeli w ogóle, to nie będzie spokojny zjazd... co więcej, skonsoliduje się wg mnie zarowno edi jak i kabel, na 2-3 dni...adk77 pisze:kabelek teraz spokojnie w kierunku 1,60
zakładam jeszcze możliwość podejścia w okolice 1,65 jako test linii po wybiciu dołem z klina.

Jutro też jest dzień.
bo edek bedzie spadałMGrzech pisze:Dlaczego funcik tak spada dzisiaj ?

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!